maanantai 12. tammikuuta 2009

Uusi osake

Meistä on tullut Siirin kanssa tänään yllättäen osakkeenomistajia! Osakkeemme on hulppea kolmekerroksinen huvila. Myytiin ilman kalusteita, mutta se on vain hyvä, sillä aloitamme uuden osakkeen sisustamisen pikkuhiljaa ja harkiten.Keittiö, -kylpyhuone-tai putkiremontteja ei tarvita. Kosteutta ja homettakaan ei ole. Jämäkät rakenteet. Täydellinen. Kesällä ehkä maalaamme uuden osakkeen ulkoverhoilun vaaleanpunaiseksi ja tapetoimme uudelleen.

Tämä hurmaava ihanuus maksoi 10 euroa. Iskin silmäni uuteen osakkeeseemme ennen joulua, kun veimme Siirin kanssa varastokomeroon jotain ylimääräistä. Tämä ihanuus pilkotti naapurin varastokomeron nurkasta ja päätin ottaa naapurilta selvää olisiko se kaupan ja jos ei niin mistä voisin ostaa vastaavan. Naapuri kertoi jonkun sen joskus itse rakentaneen hänen pojalleen ja että hän neuvottelee poikansa kanssa haluaisiko jo luopua nukkekodistaan.

Tänään se sitten valkeni, kun töistä kotiin ajettuamme naapurin rouva tuli vastaan ja sanoi, että osake olisi kaupan. Kaupat syntyivät heti!

Ihanaa, kun kaikesta elämän vastatuulesta huolimatta tapahtuu jotain ilahduttavaa. Olemme todella ilahtuneita Siirin kanssa ja erittäin kiitollisia. Kiitos naapuri!

Viikonloppuna Siiri sai ensimmäiset porsliiniastiat. Ne ovat vielä ehjiä!


Lisää myötätuulia kiitos!

3 kommenttia:

 1. Kiva, kun piipahdit blogissani!:)

  Voi, miten hyvät kaupat teit osakkeesta! Se on todella hieno.
  Haikailin joskus lapsena nukkekotia, mutta en sitä saanut ja itselleni syntyi 3 poikaa, joten en sitten ajatellut heille ostaa sitä.
  On varmaan ihanaa suunnitella kalusteita sinne astiastoja myöten, ne ovat niin, niin söpöjä.

  Onnea vielä ja iloisia hetkiä uudessa harrasteessanne teille molemmille!:)

  VastaaPoista
 2. onpa tyylikkään näköinen talo! Onnea vaan uusille omistajille, vuokralaisiakin taitaa jo olla.

  VastaaPoista
 3. Suloinen nukkekoti! Sitä onkin ihana sisustaa!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!