torstai 22. tammikuuta 2009

Sinkkiä, sinkkiä

Meillä on pieni karhunpoika sairastanut. Ihmeellisesti jatkunut kuumeilu osoitti toisessa korvassa tulehduksen. Saimme antibioottia Eeva-lääkäriltä ja leppäkerttutarran palkinnoksi urheasta käyttäytymisestä, kun kipeään korvaan kurkattiin. Nyt ei enää satu ja arki koitti päiväkoteineen ja muineen.

Kotipäivinä oli taas aikaa järjestellä ja ihastella omia tavaroita. Sinkki on ehdoton suosikkimateriaalini. Koitan metsästää hiukan erikoisemman mallisia sinkkiastioita. Kyllä sinkkiämpäritkin kelpaavat ja niitäkin löytyy, mutta ehdottomia suosikkejani ovat tämä reikäkuvioinen tuikkulyhty sekä juuri löytämäni aivan ihanat sinkkimaljat ja niiden alla oleva sinkkilaari. Hinta ei päätä huimannut, sillä olivat 60% halvennuksessa.

Kirpputorilta Tuusulasta löytyi pari rauta-avainta kokoelmaan. Ai, että tuli hyvä mieli. Kirpputorista juolahtikin mieleeni, että varasin oman myyntipöydän helmikuulle ja nyt kurkistelen kaappeihin taas sillä silmällä, että saan tilaa niihin ja kirpputoripöydälle myytävää. Sitä näyttäisi riittävän. Myyntivoitolla todennäköisesti ostan sitten lisää sinkkiastioita ja muuta hyödyllistä ja kaunista. Tai laajennan Siirin kevätvaatemallistoa....Rahat on tehty tuhlattavaksi, sanoo entisen pankkiirin tytär =D
Siivoillessani löytyi yksi unholaan jäänyt aarre. Ajattelin kehystää ja laittaa Siirin huoneen seinälle. Eikös olekin soma?!2 kommenttia:

  1. Ihana tuo paperinukkearkki! Tulee ihan lapsuus mieleen =). Hyvä idea tauluksi - taas tulee itsellekin lisää bongailtavaa kirpputoreilla :). Vaikka tuollaisia aarteita ei ihan tämän tästä eteen tulekaan ..

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!