perjantai 20. helmikuuta 2009

Laskiaishampurilaisia

Tänään oli töiden jälkeen pakko saada laskiaispullia. Tehtiin Siirin kanssa yhdessä! No, hiukan oikaistiin, että saatiin nopeammin valmista. Ostettiin Vaasan valmiita voisilmäpullia. Voisilmä oli hiukan liikaa, mutta muutakaan ei ollut tarjolla. Sitten vatkattiin kuohukermaa. Se maistuu parhaimmalta noista "vatkaustikuista".

Pullat halki ja mansikkahilloa väliin. Ja PAAAALLJOOOON kermavaahtoa!

Siirin laskiaishampurilaiset valmiina. Tässä vaiheessa niistä on vain tämä kuvamuisto tallella =D


Mulla on ollut tositosi paljon kaikkia erilaisia tekemisiä. Kirpputoriprojenkti jatkuu vielä viikon. Mahtava tunne, kun on saanut kaapit ojennukseen ja varaston kans. Siiri on ollut hyvä apuri varaston siivouksessa. Siellä ei ole mitään ylimääräistä enää. Ihanaa!
Ompeluhommat on kaikki kesken. Tekis joka ilta hirveesti mieli saatella loppuun joku projekti. Sitten päähän pompsahtaa uusi idea ja se on pakko saada alulle. Alakuvissa on houkuttelevia, keskeneräisiä projektejani. Olen sommitellut kankaita, nauhoja ja nappeja valmiiksi. Tänään on pakko heilutella saksia ja käynnistellä konetta.
Ratkiriemukasta laskiaisviikonloppua kaikille! Lauantaina menen ystävättäreni luokse nauttimaan viiniä ja katsomaan tulevaisuuteeni... Sunnuntaina aion sitten pötkötellä. Siiri pääsee nauttimaan Muorin ja Vaarin huomiosta ja lupashan se Vaari johonkin mäkeekin tyttösen kuskata =D6 kommenttia:

 1. Teille ei sitten riittänyt tavallisen laskiaispullan kalorit :D Nam, nam! Pitäisiköhän sortua, tänään kaupassa sain vielä vastustettua...

  VastaaPoista
 2. Ihana laskiaishampurilainen! Rakkaalla herkulla monta nimeä- meillä nuorimmainen syö kermamuussipullia:)

  VastaaPoista
 3. Ihania herkullisen värisiä kankaita ja nauhoja! Ymmärrän hyvin että noilla tarvikkeilla syyhyttää päästä ompelemaan. Hauskaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 4. Nuo pullat on ollut varmasti tuplahyviä, voisilmäpulla ja laskiaispulla molemmat herkullisia ja ne yhdistettynä vie kielen mennessään =) Kauniita väriyhdistelmiää olet sommitellut.

  VastaaPoista
 5. Joo, olet osallistunut blogissani hyvän kierrättämiseen ja jos nyt tällä viikolla saisin laitettua tekemäni pussukat postiin =)

  VastaaPoista
 6. meilläkin pullailtiin eilen :) herkullisia värejä kankaissasi :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!