sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Järjestys

Laatikoissa ei ole sitä mitä niissä lukee. Vaan ihan oma järjestys.Mukava tunne, kun on saanut kotiin vähän ordninkia. Kirpputoripöytä tuli tyhjennettyä tänään. Lopputili oli ihan mukava summa. Kävin sitten ystävättären kanssa Tuusulassa toisella kirpputorilla ostoksilla. Kiertokulusta on syytä pitää huolta ja raha liikenteessä. Mua ei ainakaan voi syyttää taantumasta =D

Illalla sitten puuhastelin kotijuttuja, hyvin nukuttujen päiväunien jälkeen. Iski järjestelyvimma ja sen vimman joutui Siirikin kokemaan, sillä pidin luennon siitä miten tärkeää on huolehtia tavarat paikoilleen. Siiri juoksi karkuun ja ehkä hyvä niin =D

Järjestys näyttää tältä ompelutarvikeosastolla:


Hurmaavimmat kirpputoriostokset näyttävät tältä:


Wanha jykevä tuoli 8 euroa. Vaihdan vain istuinosan päällisen niin tuoli on enemmän minunlaiseni. Kodissani on yksi lähes samanmallinen tuoli jo olemassa, taitaakin olla juuri pyrstöni alla tällä hetkellä. Kesällä yhtenäistän niiden ilmeen.


Wanha kulunut liitutaulu 6 euroa ja uuswanha avain 2,5 euroa, jollaisia saattuu olemaan ennestäänkin oiva kokoelma. Liitutaulun puureunasta tulee mahdollisesti valkoinen.


Siirille löytyi aivan ihana maatuskamekko. Se on kuivumassa pesun jäjliltä, että saamme laittaa sen huomenna päiväkotiin. Siiri pukeutuisi nykyään vain mekkoihin. Hyvä saldo kaikenkaikkiaan. Takana rentouttava viikonloppu, jonka olisin sallinut jatkua, mutta ei. Kaikkea ei voi saada ja paljosta saan olla jo kiitollinen.

Raikasta alkavaa viikkoa kaikille!


1 kommentti:

  1. Mukavan kuulloisia touhuja teillä ja ihanassa järjestyksessä sinut nauhasi ja nappisi :). Kivoja kirpparilöytöjä myös! Mukavaa uuden viikon alkua sinulle ja tyttösellesi!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!