maanantai 2. maaliskuuta 2009

Tildan tapaan

Tänään on taas onnistanut. Postiluukusta oli tipahtanut Unelma-kerhon uusin kirja: Sisusta Tildan tapaan. Kirja tuli huippunopeasti. Olen aikaisemmin saanut aina odotella viikkotolkulla tämän kerhon kirjauutuuksia, ovat aina loppuneet kesken just mun kohdalla. Tämä kirja on ihanaa katseltavaa.


Esittelin aikaisemmin kangas,-nauha- ja nappisommitelmiani. Alla pari kuvaa valmistuneista töistä. Nämä kaikki Tilda-tyyliset ihanuudet matkaavat Muorin kauppaan myyntiin (jos Muori kelpuuttaa...). Sydännauhoja ja isoja pehmosydämiä vaikkapa vauvalahjoiksi tai lasten huoneen somistukseksi.Ja nämä Greengaten uutuudet nappasin ruokatunnilla mukaani yhdestä sisustuspuodista Tikkurilasta. Latte-kupit "Claire multi". Sopivat somasti Tilda-tyyliin ja enteilevät mukavasti kesää. Ajattelin sisustaa kotia kesän tullen Tildan tapaan.


6 kommenttia:

 1. Kauniit sydännauhat! Kertoisitkos tuon sisustuspuodin nimen Tikkurilassa, jos vaikka pääsisin siellä joskus käymään, kun tullaan seuraavan kerran pääkaupunkiseudulle?

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs meillä on samanlainen maku! Tervetuloa takaisin blogiini kyläilemään... Enhän minä osaa pysyä poissa täältä blogistaniasta:)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita ja ihanan herkullisen värisiä sydämiä!! Mikäs tämä Muorin kauppa oikein on ja missä se sijaitsee?

  VastaaPoista
 4. Mulle oli tipahtanut samainen kirja myös eilen postilaatikkoon ja tykkään kanssa hirmusti! Tänään aamukin käynnistyi heti mukavammain kun sai ensimmäiseksi selailla kauniita, inspiroivia kuvia :).
  Kivoja sydämiä olet ommellut! Itsekin näistä ja Tildasta innostuneena aloittelin eilen muutamien sydämien tekoa - laitan valmiit blogiini näytille kunhan saan ne tehtailtua.

  VastaaPoista
 5. Itse olen aivan myyty tuon uuden Tilda-kirjan tiimoilta, se on tosi kaunis!!

  Minä myös kaipailen sisustusliikkeen nimeä. Äitini asuu sielläpäin ja seuraavalla visiitillä voisin poiketa.

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Tuo sisustusliikkeen nimi on PIHAPIHLAJA. Oikeesti ei mikään ihmeellinen puoti, lähinnä Enkelin Eväspussin roinaa kaupan. Nyt olivat ottaneet kokeilumielessä Greengatea myyntiin pikkuisen erän. Muuten tuo kauppa on itselleni pettymys, mutta makuasioista ei voi kinastella.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!