lauantai 25. huhtikuuta 2009

Aamiainen

Ihana aurinkopäivä alkanut!! Joku aamu töihin ajellessa kuuntelin radiosta, kun joku nuori nainen oli kirjoittanut aamiaisista kirjan eli sellaisen tunnelmointikirjan. Haastattelussa hän kertoi rakastavansa sitä, kun saa laittaa ystävilleen aamupalaa. Siitä tulikin mieleeni kiinnittää huomiota aamupalan tärkeyteen, makuun, estetiikkaan ym. Siitähän se päivä lähtee kuitenkin rullaamaan johonkin suuntaan ja kun on saanut nauttia miellyttävän aamupalan niin vaikka muu päivä menisi pilalle niin on ainakin yksi hetki päivässä, mikä on onnistunut.

Tästä viisastuneena päätin panostaa tämän aamuiseen purtavaan. Siiri oli heti tunnelmassa mukana ja laitteli mielellään kauniita astioita pöytään. Aineksina käytimme, kukkalautasia ja herttaisia mukeja, uusia pöytäliinoja, pilkkuserviettejä, Kesti-leipää, makkaraa, juustoa, Brie-juustoa ja viinirypäleitä, kurkkua, salaattia, hedelmiä, kahvia, kaakaota ja hiukan herkkujakin.


Mainiot maut!
Nuo alla olevat kukkalautaset löysin Korsosta kirpputorilta euron kappalehintaan, kun piipahdin siellä äkkiseltään eilen. Ostamani lautaset olivat uusia. Juuri näin yhdessä sisustusliikkeessä vastaavanalaisia, hinta vain oli seitsenkertainen. Nuo ovat sellaisia leivoslautasen kokoisia. Kultareunalla.

Olikohan se Olivieno, kun jossain vaiheessa toivoi saada nähdä ruusu/kukkakuppikokoelmani. Näissä kuvissa on osa aarteistani. Kaikki ovat huokeita kirpputorilöytöjä, ei mitään arabiaa vaan saksalaista ja puolalaista porsliinia ja niin kauniita. Näistä maistuu kahvit ja teet paljon maukkaammalta!


Tällä hetkellä olen niin rakastunut kukka-ja ruusukuoseihin! Kermakko ja sokerikko ovat niinikään kirpputorilta. Ihan uusia nämäkin.Kukista puheenollen, lähdemme kohta Backaksen puutarhan Kevät-messuille. Jos ostaisin pari pelargonia parvekkeelle. Saa nähdä jääkö ihan pariin kappaleeseen =D
Aurinkoista viikonloppua lukijoille!

3 kommenttia:

  1. Niin ruokaahan se on silmän ruokakin :) ja kyllä silmä oikein lepää kauniisti katetussa pöydässä. Todella hurmaava kokoelma ruusukuppeja, itsekin olen intohimoinen keräilijä ja kaikista ihaninta on juuri löytää erilaisia ja halpoja kuppeja, ne ovat niin hurjan kauniita!

    VastaaPoista
  2. Oi ihanalta ja kutsuvalta näyttää! Sinä se sitten jaksat, heti aamusella :).

    VastaaPoista
  3. Kyllä, minä ainakin olen halunnut nähdä kokoelmasi, ja ihanalta näyttää! Kiitos kun näytit, ovat niin suloisia yhdessä erilaisuuksistaan huolimatta.

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!