torstai 23. huhtikuuta 2009

Kyllä ostoksilla on mukavaa

Me ollaan Siirin kanssa taas säästetty eli tehty yltiöedullisia ostoksia. Aika lailla vaaleanpunavoittoista näyttäisi olevan. Etolasta intouduin ostamaan vaaleanpunaisen pilkullisen vaa'an, hinta 7,95 euroa. Olen pettynyt ostokseeni, sillä vaaka näyttää selkeästi aivan liian suuria lukemia. Syy on vaa'assa, ei minussa ;D Samasta kaupasta lohdutukseksi pilkullinen kannu. Siiri omi sen, mutta aion kuitenkin ottaa omaan käyttööni kukkamaljakkona, kunhan nuo luonnonkukat alkavat ensin kukkimaan. Ja pilkullisessa maailmassa kun elämme niin kesää varten löytyi pikkuneidille hiukan menokenkää. Aivan mahtavat pilkku-espadrillokset!!


Tänään kävin kohentamassa kirpputoripöytääni ja siinä samalla vilkuilin muihinkin pöytiin ja kappas kun sattuikin löytymään hurjan kauniit kukka-kahvikupit. Nuo raidalliset kaitaliinat on jälleen poistolaarista euron kappalehintaan, Etolastapa hyvinkin.
Viime sunnuntaina poikkesimme Siirin kanssa Tuusulan Femmatorilla ja sieltä teimme Prinsessalle kivan löydön eli tuon harsounelmaisen juhlamekon hintaan 5 euroa. Kunnossa ei ollut mitään moitteita. Mustat juhlakengät ovat tämän päivän kirppislöytö 2 eurolla.Kirppikseltä löytyi myös kesään hiukan arkisempaakin vaatetta eli FIXin farkkucaprit ja söpöt kukkasandaalit yht. 4 euroa.
Pitkästä aikaa löytyi itsellekin jotain mielekästä eli nämä kahdet uudet kesäsandaalit yhteensä 5,10 euroa, nämäkin samalta kirpputorilta.


Tulispa pian oikein lämmin!!
P.s ILMOITTAUDUIN TÄNÄÄN YLIOPISTOLLE, SILLÄ AION SUORITTAA VALTSIKASSA VÄHÄN OPINTOJA KESÄN AIKANA

4 kommenttia:

 1. Tervehdys.
  Kivoja löytöjä olet tehnyt. Varsinkin nuo kahvikupit on ihanat. Mieli tekisi päästä myös pian kiertelemään kirppiksiä:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Upeita ostoksia olet tehnyt, nuo kaikki pilkulliset jutut ovat niin super suloisia! Kannukin aivan ihana!!

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia! Huomasitko, oliko pallokannua vaaleansinisenä?

  VastaaPoista
 4. Voi miten kivoja ostoksia! Ihastuttavat kupit! Noissa henkilövaaoissa on takuulla jokin virus sillä meilläkin näyttää ihan perunoita!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!