tiistai 7. huhtikuuta 2009

Näpertelyjä

Lomalla saa kummasti aikaan. Innostuin jälleen tekemään tauluja. Kaapista löytyi 2 puuvalmista kehystä. Otin lasin pois, maalasin valkoiseksi ja virittelin tuollaisen tekstin ja avaimet somisteeksi. Avaimet irrotin yhdestä aikaisemmin kirpputorilta ostamastani avaintaulusta, joka oli vähän vinksinvonksin. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Taulujen paikka tosin on vielä hakusessa.


Taulujen lisäksi maalasin valkoiseksi tällaiset kirjaimet "LOVE". En vain tiedä miten ne käyttäisin jotena ajattelin kysäistä vinkkejä ja ideoita blogin lukijoilta. Mihin sinä käyttäisit/laittaisit nämä kirjaimet? Ne ovat n. 10cm korkeita, takana ei ripustusmahdollisuutta.


Olisin kiitollinen ideoista,

7 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olet väsäillyt!
  Minä laittaisin nuo kirjaimet sängyn päätyyn seinälle ♥

  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja tauluja olet tehnyt, myös nuo keittiön taulut. Kirjaimet voisi minustakin laittaa makuuhuoneen seinälle tai vaikka oven yläpuolelle. Tai sitten jos niihin saisi laitettua jotkut nauhat ja roikkumaan vaikka nelikoukkuiseen naulakkoon (jos siis sellainen löytyy).

  VastaaPoista
 3. Niihin saa ripustimet helposti sellaisilla pienillä metallikolmioilla joissa on teippilätkä valmiina.. oho mikä selitys no niillä kiinnitetään pieniä posliinilautasia seinään ja niitä myy esim. Sinelli. Siis jos haluu ne seinään.

  VastaaPoista
 4. Samaa ajattelin kuin Tiiakin että makuuhuoneen oven yläpuolelle. Tai eteiseen oven suuhun.

  Iloista Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Upeita tauluja!!!
  Ovatko kirjaimet pahvia vai puuta?? Jos ne ovat pahvia, työntäisin pitkän Tilda neulan läpi ja laittaisin narun kulkemaan, kivasti saa siten seinälle (itsellä wc kirjaimet juuri työn alla). Jos ne ovat puuta niin narun voi kiinnittää nitojalla kiinni naruun, naruun voi lisätä halutessaan pupuja, sydämiä, nalleja yms. :)

  VastaaPoista
 6. KIITOS IDEOISTA! TAIDAN TÄLLÄTÄ NE MAKUUHUONEEN OVENKARMIN YLÄPUOLELLE KUNHAN SAAN PYHIEN JÄLKEEN KAUPASTA KIINNITYSMATERIAALIA =D

  VastaaPoista
 7. Ihanat nuo avaintaulut!

  Minä olen paljon tavaraa iskenyt seinään ihan kaksipuoleisella teipillä, mies kun ei suostu helposti seiniin reikiä laittamaan. Nuo kirjaimet luulisi pysyvän myös teipillä.

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!