maanantai 6. huhtikuuta 2009

Tunnissa...

...sain aikaan uudet taulut ruokailutilaan. Näiden tekoa olen suunnitellut melkein vuoden! Muistissani ovat olleet nämä valkoiset vitriinikehykset, jotka joskus koristivat Siirin vauva-ajan huonetta ja niihin oli taltioituna pienet valkoiset pitsisukat ja toiseen pienet tumput. Tarkoituksena on ollut uudistaa sisältö ja kaikenlaisia ajatuksia on pyörinyt mielessä. Tänä aamuna kuitenkin kehykset pomppasivat kaapista ja sen enempää suunnittelematta kyhäsin niistä ruokailu/leivonta-aiheiset taulut ruokailutilaan. Onnistuivat mielestäni paremmin kuin odotin. Nappasin parit vanhat haarukat ja leivosvuoat, puuvillakankaita ja pitsejä ja virittelin kuumaliimapistoolin. Tällaista tuli:
Joskus on vain parempi ryhtyä tuumasta toimeen sen suurempia suunnittelematta. Voi saada aikaan jotain ennalta-arvaamatonta. Tulipas hyvä mieli ja onnistumisen kokemus!

9 kommenttia:

 1. Hauska idea ja onnistunut lopputulos! Noita vitriinikehyksiä täytyisi muistaa hankkia, niihin saa vaikka mitä kivaa esille.

  VastaaPoista
 2. Hienoja tauluja olet saanut aikaan :)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea hauskasti toteutettuna!

  VastaaPoista
 4. Hei tännekin, ja kiitos vierailustasi. Ihana kun saa uusia tuttavuuksia. Blogissasi on niin rauhallinen tunnelma, kaunista. Tule toki toistekin käymään sammalmetsässä.

  VastaaPoista
 5. Onpas tosi kauniit!! Ihanasti sommiteltu.
  Ja muutoinkin sinulla on kaunista pääsiäistä edellisissä postauksissa ja jätskitötteröt ovat niin houkuttelevan herkullisen näköiset että.

  Oikein kivaa pääsiäösiviikkoa!:)

  VastaaPoista
 6. Ihanat taulut, upeasti ideoidut!!!

  VastaaPoista
 7. Sama juttu minulla, jotain pikkuhommaa voi suunnitella vuosikausia mutta tulosta ei saa millään! Kaunis lopputulos!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!