maanantai 13. huhtikuuta 2009

Vaaleaa

Kevään kirkkaiden värien ja pääsiäisilottelun vastapainoksi olen ommellut viime päivinä hieman hillitymmistä kankaista. Raidallisen kankaan sain joulukuussa Sinisentaivaan Sadulta ja se on odottanut kiltisti ideointia kangaskasan alimmaisena. Eilen sitten sain idean yhdistää tuota pitsiä tuon lipan alle. Lopputulos hivelee ainakin omaa silmääni. Pitäis ommella enemmänkin noita tyynynpäällisiä, kun sisustyynyjä on aikamoinen arsenaali odottamassa.


Tyynynpäällisten lisäksi olen taas ommellut noita pehmosydämiä ruudullisesta kankaasta ja sitten ihan valkoisesta ja kermanvalkoisesta. Yhdistelin vähän pitsejä ja juuttinarua. Niistä tuli jotenkin tosi hillityn näköisiä. Kivoja.Siskon kanssa olemme myös tutustuneet Tilda-ompelun saloihin useammankin kerran. Uskaltauduin ompelemaan tuollaisen pilkullisen koiran. Muutenhan tuollainen syntyy sukkelaan, mutta käsinompelua on ihan liikaa ja se vie aikaa. Tuossa se nyt vartioi linnunpönttöä.


Niin...ja LOMAkin on nyt sitten lopuillaan. Tosi mälsää. Mä olisin mieluummin jatkanut ompeluvimmani parissa. Huomenna siis töihin.

12 kommenttia:

 1. No kyllä hivelee miunkin silmiä tuo tyyny ja kaikki muutkin ompeluksesi! <3 Kauniita kaikki!

  Terkuin,
  Kantriina :)

  VastaaPoista
 2. Koirasta tuli söötti! Hyvää työpäivää!

  VastaaPoista
 3. Ihania ompeluksia!!! Minullakin on noita Tilda ompeluksia iso pino kekskeneräisiä, josko se viimeistely into joskus iskisi ;D

  VastaaPoista
 4. Hienoja ompeluksia!
  Love -kirjaimista: laittaisin ne tauluhyllylle vaikka makuuhuoneeseen...tai johonkin lipaston tms päälle!
  Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 5. Täällähän on ilmestynyt roppakaupalla kauniita kuvia, oletpa ollut ahkera ja aikaansaava, sinulla on loistavat kädntaidot!

  Siiri on kyllä ihastuttava pikkuneiti, hauskan näköinen hymyssä suin katselin häntä!

  Juu kyllä ne sinivuokot kukkii..omassa pihassani niitä on useassa paikassa, kaikissa ei vielä ole kukkia, tuo jonka kuvasin on aurinkoisessa paikassa.

  VastaaPoista
 6. Kyllä olet niinpaljon kaunista saanut aikaiseksi ja taitava olet!
  Ihania!

  Kivaa loppuviikkoa!:)

  VastaaPoista
 7. Kivoja juttuja olet ommellut! Tiedän sen turhauttavan tunteen, kun olisi niin intoa ommella, mutta ei töiltään tai opiskeluhommiltaan ehdi. Se on inhottavaa!:))

  VastaaPoista
 8. Moi vaan!
  Tulin vastavierailulle:) Vuorokaudessa saisi tosiaan olla lisää tunteja, jotta ehtisi toteuttaa kaikki haluamansa asiat..

  Mukavia ompeluksia olet kuitenkin ehtinyt tehdä:)

  VastaaPoista
 9. tilda jutut on kyllä ihania-itse olen myöskin hurahtanut tilda juttuihin...ompelukone hurisee meillä melkeen joka päivä

  VastaaPoista
 10. Mukavannäköisiä ompeluksia! Levollista ja kaunista.

  VastaaPoista
 11. Oi, aivan ihania ompeluksia olet tehnyt ja vieläpä tosi monta uutta ihanuutta! Nuo sydämetkin on tosi kauniita, mun pitäisi saada aikaiseksi sydämiä, mutta en saa aikaiseksi. Ehkä vielä innostun. :)

  Mukavaa viikkoa sinulle! :)

  t. Iippa

  VastaaPoista
 12. Kiitos vielä ompeluseurasta, mukavaa oli. Näitä pitäisi järjestää useammin =) Terkkuja Siirille, ja tyttö kiittää hienoista piirrustuksista.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!