tiistai 21. huhtikuuta 2009

Vihdoinkin...

...olen saanut valmiiksi kauan (n. vuoden verran) haaveilemani Tildan Hyvänyön enkelin. Tosin minun versioni on ilman siipiä. Olen ylpeä itsestäni, sillä pitkään ajattelin näiden hahmojen ompelun jäävän osaltani vain haaveeksi. Tässä se nyt on. Ihan elävänä ja olemassa!
Vahingossa ompelin tälle kaverille hatun väärällä kaavalla. Alkuperäisellä on sellainen pidempi hattu, mutta kyllä tuokin on ihan soppeli. Vaikeinta hommassa oli ommella tuohon mekkoon nuo kaulukset. Nämä kuvat ovat ihan onnettomia kun kamerani vetelee viimeisiä. Kaulus ei tottapuhuen edes erotu noissa kuvissa. Muutenhan tuo homma oli varsin vaivatonta.

Siiri ihastui tähän Hyvän yön tyyppiin ensi silmäyksellä. Täytyypä alkaa suunnitella uutta.

9 kommenttia:

 1. Suloinen enkeli! Itselläkin aikomuksena ommella joku tildan nukke kun vain saisi aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Hyvän yön tyyppi, mikä mainio nimi! Minullakin on ollut kauan haaveena ommella joku Tilda-hahmo. Aikaa vaan ei tunnu moiseen urakkaan olevan tarpeeksi... Tai sitten en vain yksinkertaisesti saa aikaiseksi:) Jos sitten kesällä vaikka... Sinun tyyppisi on ihana!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana, mekon kangas tosi ihanaa!!

  VastaaPoista
 4. Haa, tulipa mieleeni tuosta enkelistä, että minullakin on tuon hepun osaset jo leikattuina. Ajatuksena oli tehdä lapsille omat enkelit, mutta olen näköjään unohtanut ko. projektin kokonaan ja osat ovat ties missä.

  Kiva heppu tuosta tuli :)

  VastaaPoista
 5. Siivetön enkeli on symppis! Sillä on niin mainio tukkakin...

  Minulla on ollut kohta vuoden kanssa työn alla keppihepat lapsille. Eli siis kankaat ja kepit ostettuna... kumma kun ei saa toteutusta, kohta lapset ei enää heppoja edes halua!

  Mutta kaikista paras: löysin varastoistani pienen valkoisen villasukan ja lankaa. Muistan että aloin kutomaan sukkia kummipojalle joka on nyt 19v! Siis toinen sukka on kutomatta mutta eipä ne nyt enää mahtuisikaan...

  VastaaPoista
 6. Hi...I'm Laura from Italy, I love your blog! :D

  I'd like to invite you to visite my italian blog... Laura

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!