torstai 7. toukokuuta 2009

Kokeilin...

....tehdä kaulakorun. Olen joskus saanut jonkun kaupan kylkiäisinä rasiallisen lasihelmiä ja muita koruntekovälineitä. Aamutuimaan pujottelin tällaisen kesäisen turkoosin korun. Se on aika painava, kun nuo helmet ovat isoja ja lasia. Aamutuimaanhan normaalisti menen töihin, mutta onnistuin saamaan saman pöpön kuin Siirillä oli alkuviikosta. Eilen töissä ollessani nousi kuume ja alkoi armoton lihas-ja päänsärky. Särkylääkkeitä olen syönyt yli sallitun, mutta sain lihassäryn pois ja pystyin vähän aikaa näpertelemään. Pelkkä pötköttely ei ole kivaa.


Kaikista maailman helmistä, nämä lasihelmet ovat mielestäni kaikkein kauneimpia. Tuossa korussa ei ole kahta samanlaista helmeä. Ihan kuin joku olisi nuo helmet käsin tehnyt.

Siirin kanssa alkuviikosta kotona ollessani ompelin Lumian. Flora muutti Pinkyn kotiin ja halusin kuitenkin vielä tehdä tällaisen Tilda-hahmon. Lumia asuu mun makuuhuoneessa, joka on väritykseltään valkoisen eri sävyjä, pitsiä ja brodeerauksia.Mulla on eteinen projektin alla. Yksi seinä pitäisi maalata. Siinä oli iso peili, jonka myin, koska kyllästyin. Mietin, että ostanko uudenlaisen peilin tilalle vai toteutanko tänään saamani idean. Ideassa laittaisin vaalean ISON leveäreunaisen kehyksen seinälle, siis pelkän kehyksen ja sen sisäpuolelle laittaisin kaikki wanhat ja uuswanhat avaimeni esille. En tiedä. Ekaks pitäsi kuitenkin maalata. Tämä Fru Skrotilta ostamani kyltti tulee ainakin olemaan osa uutta eteissisustusta. Kyltti on todella kaunis!!


Nyt pitää mennä niistämään nenä ja syömään. Hetken aikaa lepäiltyäni, tuntuu, että jaksaa taas mennä vaikka ompelemaan.


3 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista myös sinulle!

  Kivannäköinen Tildaneiti ja ostamasi kyltti =)

  VastaaPoista
 2. Hurjasti paremisia vain sinne päin! :)
  Seinä suunnitelmat kuulostavat todelta kivoilta!! Aivan ihana kyltti ja Tilda neitonen!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo Lumia! Laita eteiseen välillä jotain muuta kuin peili.. muistaakseni siinä peilailua varten on ne peiliovet. ;)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!