perjantai 8. toukokuuta 2009

Kesäpeitto

Eilen ja tänään kotona ollessa olen ommellut tällaisen kesäpeiton. Inventoin kaikki kankaani ja silppusin suurimman osan tätä peittoa varten. Limeä, pinkkiä, punaista, vaaleaa ja vaaleanpunaista. Peittoon meni kalliit Tilda-kankaat sekä kirpputorin kierrätyskankaat. Nyt ne on sulassa sovussa tässä hurmaavassa peitossa.

Kääntöpuolella on Hemtexin alelaarista löytämäni vaaleanpinkki fleecepeitto. Peitto on näin ollen pehmeä ja lämmin ja mukavan raskas.Ja tämän peiton tein uudella ompelukoneella, jonka hätäpäissäni eilen ostin haplaan hintaan. 30-vuotta vanha Alice ei enää jaksanut. Se ei ommellut eteen eikä taakse, hidastui pikkuhiljaa ja lopahti sitten kokonaan. Ja koska en voi olla ompelematta ja peittoprojekti oli kesken, kävin hakemassa kiireen vilkkaa uuden tilalle. Antoivat 2-vuotta takuuta. Jos mennään sitten seuraavat 2 vuotta tällä.


Ja ettei ruusuvillitys unohtuisi... Hankin vappuviikolla nämän herttaiset keittiöpurkit ja niihin sopivat keittiöpyyhkeet, ruusuja ja pilkkuja.


Ruokalautaseni alla oleva keittiöpyyhe on tuota samaa English Rose-sarjaa. Lautasella on lounaani: Schopska-salaatti. Tämä on herkullinen tuttavuus Bulgariasta.Mikähän olisi seuraava kesäinen projektini...?7 kommenttia:

 1. Todella kaunis peitto! Mulla se on vielä suunnitteluasteella.. Mutta olenhan sitten jotain muuta viime aikoina saanut valmiiksi asti. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana peitto, herkulliset värit!!! Ja nuo purkit aivan suloisia!!

  VastaaPoista
 3. Upea peitto. Voi kun osaisi itsekin ommella tuollaisia. Pitäisiköhän yrittää joskus väsätä huvilalle persoonallinen torkkupeitto...

  VastaaPoista
 4. Tosi sievä peitto. Ja nuo ruusupurkit, ihqut!

  VastaaPoista
 5. Ihanan peiton teit ja siinä on raikkaat värit! Ahkerana olet ollut kun Lumiankin väkästit ja hän on niin viehkeä! Voi hyvin!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!