perjantai 29. toukokuuta 2009

Lähti vähän käsistä

Palkkapäivän kunniaksi piti "vähän" humputella. Hankin hurmaavat melamiiniset pilkkulautaset ja varmaan tosi käytännölliset perunan harjaamis-hanskat. Kaikkea ne viisaat tiedemiehet keksivät =D

Siiri halus pilkkulutasten alle tuollaiset pyöreät sisal-tabletit. Osasi tyttö valita juuri oikean sävyn. Tabletit vaan ovat ihan liian isot meidän pikkuruiselle pöydälle, mutta ei se haittaa. Siiri totesi, että nehän voi laittaa lattialle!

Mulle pitäis hankkia sellaiset ravihevosen näkösuojat etten vilkuilisi sivuilleni...nimittäin tänään sivulle vilkuillessani silmäni osuivat näihin pyöreisiin pilkullisiin pehmusteisiin, jotka ovat juuri oikean kokoiset meidän keittiöntuoleihin. Ilmankin pärjäisi, mutta kun olivat niin kutsuvasti esillä ja alennuksessa.

Ei pilkkuja ilman ruusuja. Tässä maanantaina kirpputorilla piipahtaessa löytyi tällaiset ruusulautaset yhteishintaan 3 euroa. Kun olen ostellut niitä ruusukahvikuppeja niin pitäähän sitä olla pullalautaset kaverina!
Nuo pinkit ruusuiset liinat ovat Huuto.netistä ja saavat todennäköisesti uuden elämän jossain ompeluksessani.


Ja ruokaupassa oli erikoisen värisiä ruusuja 20 kpl:een kimpuissa. Kuvassa niiden erikoisuus ei kyllä näy ollenkaan, mutta voin siis vain sanoa, että ovat kauniita!

Eli osteltu on, pilkkuja ja ruusuja. Nuo pilkkulautaset on ennakkoon ostettu Siirin kesäisiä synttäreitä varten.

Ja sitten toisen mielipuuhani kimppuun. Ihana ompeluviikonloppu edessä! Arvatenkin näistä tulee sinisävyinen ja vaaleanpunasävyinen tilkkupeitto. Leikkasin yhteensä 126 neliötä, 63 toiseen ja 63 toiseen.
Olispa mahdollisuus ommella ulkona, kun on luvattu niin vietävän lämmintä viikonloppua!

Kummityttö Airi, jolta tippuu hampaat suusta, tulee huomenna yökylään. Kyllä Siiri odottaa "vierasta" kovasti!


1 kommentti:

 1. Heippa!

  Olen jo jonkun aikaa vieraillut säännöllisesti ihanassa blogissasi!
  Mukavia juttujasi on kiva lukea ja kauniit kuvat piristävät päivää. :)

  Piti kommentoida tuohon perunahanska-juttuun, että ne on ihan o i k e a s t i hyvät! ;D Varsinkin kun pian saadaan uusia kotimaisia pottuja, niin niitä ei tarvitse kuin pyöräyttää tuolla hanskojen välissä niin ovat sen jälkeen kuin kananmunia, yhtä valkoisia ja puhtaita. :)

  Mukavaa päivää!

  Pirita

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!