lauantai 30. toukokuuta 2009

Kahvitteluhetkiin

Meillä ei ole lakkiaisia tai muita kesäjuhlia nyt tiedossa, joten päätin juhlistella ihan vaan kotona pienimuotoisesti. Herkkuna korvapuusteja ja kahvia.


Löysin eilen kaupasta uutta kahvia tai ainakin pakkaus oli uusi ja oikein onnistunut mielestäni. Houkuttelevan näköinen vaalea pakkaus vaalealle kahville. Voin suositella, hyvä kahvi!

Alla on pari kuvaa keittiöstä. Muutaman viikon takaisia kirpputorilöytöjä eli tämä rautalankainen kananmunakori 3 euroa. Virittelin siihen tuollaisen "Kitchen"-kyltin kaveriksi.

Ja tämä ihastuttava pullokori, oliskohan ollut 3,5 euroa. Kaapin perältä löytyi kolme wanhaa olutpulloa, jotka ostin viime kesänä pohjanmaalta kirpputorilta. Sopivat just passelisti koriin.

Ja nyt suihkuun ja baanalle. Ulkona on henkeäsalpaavan ihana ilma! Pakko raahautua vielä ruokakauppaan hakemaan ne mitkä eilen unohtui. Kannattaiskohan kirjottaa kauppalappu?!Kolmekymppisellä alkaa jo muisti heiketä!

2 kommenttia:

  1. Tulin sivuillesi summamutikassa linkin kautta. Ihanat ja inspiroivat sivut sinulla. Kayn varmaan kurkkailemassa jatkossakin.Pilkut viehattavat minuakin, mutta myos niin moni muu...

    VastaaPoista
  2. Kivoja pieniä kirppislöytöjä. Juu tunnistan myös tuon muistin heikkenemisen näin hieman päälle kolmekymppisenä..meinaa nimittäin nuo päivämäärät mennä sekaisin..:)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!