maanantai 22. kesäkuuta 2009

Kotitakki ja kotihommia

Tänään olen ehtinyt puuhastelemaan ihan vaan pikkuhommia kotona. Töiden jälkeen käytiin Siirin kanssa siivoamassa kirpputoripöytä Keravalla. Vein siskon ja mun myyntipöytään juhannuksena ompelemani jutut.
***
Siinä kirppiksellä palloillessa tarttui hyppysiin tämä hurmaava pikkukukkainen kotitakki ja aivan ihanat helmet.

Innostuin naputtelemaan nauloja seiniin ja vihdoinkin, monen kuukauden odottelun jälkeen tämä HOME-kyltti pääsi olohuoneen ja eteisen väliselle seinäosuudelle katonrajaan. Kyltti on kirppislöytö niinikään aikaisemmilta ajoilta.


Samalla naputellessani vaihdoin keittiöön tämän numero-naulakon. Parvekkeelta otin nuo roikkuvat tuikkukipot ja laitoin vähän tuoksutuikkuja niihin.



Eilen työkaverini toi maalta tullessaan tällaisen wanhan ikkunapokan mulle tai se on vielä ihan ikkuna, mutta kun lomani alkaa niin kunnostan tämän uuteen uskoon ja otan nuo ikkunaruudut pois. Sain ikkunapokan ilmaiseksi. Sen verran teen vastapalvelusta, että hoidan työkaverin marsuja muutaman päivän.
***
Ikkuna on oikeasti tosi wanha ja nuo lasitkin ovat niin likaiset, ettei läpi näy.


Ihana, hurmaava, nostalginen, romanttinen...
***
Ja ehostettuna ripustan sen eteisen seinälle. Se on siihen täydellisen kokoinen. Täytyy laittaa kuvia sitten uudemman kerran on projekti on valmis.


Lomaa odotellessa,

9 kommenttia:

  1. Hei Hanni! Oletpa saanut paljon aikaiseksi eli naulakkoa ja kylttiä seinälle - minulla tuppaa kestämään kaikki yhdenkin ruuvin vaativat hommat! Naulakko on ihan mun makkuun!

    Jätit Rustik-blogiini kommentin tuosta LAUGH-kyltistä. Tehdäänkö niin, että käväisen sen kanssa huomenna postissa kysymässä postikuluja ja laitan sitten sinulle viestiä? Itsellä ei ole kyllä mitään hajua, mitä postarit voisivat olla, mutta huomenna siis tiedän enemmän!

    VastaaPoista
  2. Ihana kotitakki ja helmet!! Mielenkiinnolla odotan, miltä ikkuna ehostettuna ja paikallaan näyttää.

    VastaaPoista
  3. Ihania kirpparilöytöjä! Minä rakastan kirpputoreja - on ihanaa kierrellä ja koluta paikkoja. Itse olen kyllä huono myymään, kun koen sen päivittäisen siivoamisen tylsäksi.

    Tuo vanha ikkuna on upea. Säilytin pitkään entisestä elämästäni vanhaa ikkunaa, mutta kun tämä nykyinen rakkaus rojahti (10v sitten) luovuin monesta ihanasta jutusta tilan puutteen takia. Mulla oli pitkään jopa yhdet vanhat puiset elokuvateatterin penkit! Niitäkin kaipailen kunnolla, hitsi että laitoin ne pois....

    Ai niin, tuo numeronaulakko on kyllä niin minun makuuni.

    VastaaPoista
  4. Suloiset helmet! Miksi aiot poistaa ikkunalasit?

    VastaaPoista
  5. Pokasta tulee ihana!
    Kenenkahan marsuja mina voisin hoitaa...:)?

    VastaaPoista
  6. Vekarus: Poistan ikkunaruudut siitä syystä, että yksi niistä on jo valmiiksi hajalla enkä saa ehjänä olevia putsattua enää riittävästi. Lisäksi visioni mukaan ikkunaruudut eivät kuulu suunnitelmaani vaan nimenomaan tuo kehikko =D

    VastaaPoista
  7. Hei taas Hanni! Käväisin tänään postissa kysymässä LAUGH-kyltin postituskuluja - niitä tulee yhteensä 8,50,-, koska paketti on hieman liian iso maksikirjeeksi. Kulut siis yhteensä 20 euroa (kyltti + postarit). Miltä kuulostaa?

    (Tilasin kyltin reilu vuosi sitten Sateenkaarentaa-nettikaupasta, jolloin sen hinta oli muistaakseni 24,90 + postikulut.) Voit laittaa viestiä osoitteeseen: fruskrot@gmail.com.

    Laita muuten kuvia valmiista ikkunasta!

    VastaaPoista
  8. Kyllä sitä marsuja hoitelee mielellään, jos palkaksi noin ihania pokia saa:)

    Paljon kaikkea kivaa olet jaksannut puuhastella tällä helteellä!!

    VastaaPoista
  9. Löysin sattumalta blogiisi ja ihanalta näyttää =) Tulen toistekin.Ihania kuvia,tavaroita,tunnelmaa...

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!