torstai 18. kesäkuuta 2009

Medicine

Tarjoustalo yllättää välillä myyntiartikkeleillaan. Nyt löytyi todella edulliseen hintaan lääkkeille laatikko. Olen joskus pyöritellyt samankaltaisia laatikoita muutamissa sisustusliikkeissä, mutten ole raaskinut ostaa korkean hinnan vuoksi. Tämä myytiin varsin edulliseen hintaan.


Laatikko on erinomaisen kokoinen. Sinne mahtui kaikki olemassa olevat lääkkeet. Laatikko mahtui mukavasti keittiön yläkaappiin, jossa lääkkeet ovat aikaisemmin ollet hujan hajan ilman tuota lodjua. Ai, että näyttää hyvältä.


Jaksoin urheasti istua tänäiltana luennoilla. Livistin puoli tuntia aikaisemmin. Sen voi mielestäni sallia näin Juhannuksen alla =D
Huomenna on SIIRIn nimipäivä.

3 kommenttia:

 1. Kiva löytö.Itse haluaisin samankaltaisen leipälaatikon. Täytyypä kipaista tokmannille, josko sieltä löytyisi,taitavat olla samaa ketjua.Mukavaa jussia.

  VastaaPoista
 2. Hei vielä, kiva kun kävit blogissani. Meidän mummola on tarkemmin sanottuna tässä Veitsiluodossa, lähellä Nestettä. Tampereen säästötex on myös Kemissä, täytynee laittaa kauppalistalle. Noista "rompekaupoista" ei tosin meinaa pikkurahalla päästä kun aina löytyy jos jonkinlaista kivaa. Kuulumisiin!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen lääkeloota!

  hei, mulla on semmonen isohko punavalkoinen cookies-purkki, jossa kansi. sellasta metallia. Se on tällä hetkellä mulla vaan kaapissa karkkipurkkina, mutta huomasin että sä oot innostunut punavalkoisesta. Jos toi kiinnostaa, niin voisin sen sulle luovuttaa. :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!