keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Puna-valkoista

Mansikka-aika lähestyy...ja minä olen innostunut tekemään muutamia punavalkoisia ostoksia. Tänään kävin hipelöimässä ALE-juttuja eikä jäänyt vain hipelöintiin. Stokkalta lähti väkisin mukaani punavalkoiset pilkkukulhot ja aivan mahtava Lexingtonin punavalkoinen pöytäliina. Olin oikeasti menossa jo poispäin koko kaupasta, kunnes huomasin palanneeni noiden pilkkukulhojen luokse...

Nää on Siirin synttäreitä varten =D

Eilen poikkesin Tikkurilassa kirpputorilla ja sieltä löytyi tosi mukavat kukka-astiat parvekkeelle. Olivat niin samaa sarjaa jo olemassa olevien kanssa, että ostin ne pois. Ja koska astioissa ei ollut kukkia, menin vielä illan suussa puutarhalle ja ostin punaisia ja puna-valkoisia petunioita. Valkoisia oli jo entuudestaan.

Punaiset petuniat pääsivät uusiin purkkeihin. Ne ovat tässä. Purkit ovat kivasti kulahtaneet, mutta täysin ehjät ja toimivat. Ne on jopa vuorattu muovilla.


Ja vähän murattia.


Samaiselta kirpputorilta löytyi Pentikin beigeruudulliset pöytäliinat. Ne jäävät odottamaan syksyä. Myös tuo hurmaava valkoinen tyynyliina pitsein ja kirjailuin tarttui matkaan.


Juhannusloma tulee kyllä tarpeeseen. Vielä pitäis jaksaa 2 viikkoa töitä ennen kesälomaa. Ei kyllä millään jaksais. Ja huomenna on yliopistolla vielä illalla luennot. Se rohvessori on vissiin vähän innokkaampi, kun jaksaa luennoida 3 tuntia, kun muut lähtevät juhlimaan juhannusta. Ja mun pitää jaksaa kuunnella sitä sen 3 tuntia...huhuh.
Juhannuksena aion yllättäen ommella ja jääkaapissa on Ystävänpäivästä jääneet 2 siideriä. Jos laittais elämän ihan risaseks =D

8 kommenttia:

 1. Joku aika sitten mulle tarttui Stokkalta mukaan nuo samaiset ihanat pilkkukulhot. Ajattelinkin niitä hypistellessäni että nämä olisivat ihan sua :).
  Mukavaa, leppoisaa ja toivottavasti lämmintä juhannusta :) !

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä olet taas tehnyt!

  Kiitos postista, tulivat perille! Ja miljoonasti vielä kiitoksia kun näit vaivan!!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa punavalkoista juhannusta! Oikein kivat löydöt teit, kai pitäisi tästä itsekin lähteä alennusmyynteihin...

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä!
  Aurinkoista Jussia!

  VastaaPoista
 5. Suurille houkutuksille on vain annettava periksi:), kotona kuitenkin iskee se "entäpä jos sittenkin.."-olo.

  Kivat kirpparilöydöt olet tehbyt. Mukavaa jussia!

  VastaaPoista
 6. Nättejä löytöjä, sekä stockalta että kirpulta :)

  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Hypistelin noita samoja koreja ja liinaa kirppiksellä, mutta jätin hyllyyn...sinulle näköjään. Sinulla on jo mahtava pilkkukokoelma!

  Oletko muuten huomannut että joskus Ylivedon talossa sijainnut Mingo sisustusliike on avannut uudelleen, nyt Anttilaa vastapäätä siihen missä oli ennen joku kangaspuoti. Ihania juttuja oli tarjolla...

  Mukavaa juhannusta teille!

  VastaaPoista
 8. Ihanat pilkkukulhot!! Sulla on muutenkin todella ihana blogi, täynnä kaikkia kivoja löytöjä ja muita tavaroita =)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!