maanantai 1. kesäkuuta 2009

Päivän saldo

Tällä viikolla ei ole iltaisin luentoja yliopistolla. Kiva. On se kuitenkin aika rankkaa työpäivän päälle. No, tänään tarjoutui mahdollisuus livistää töistä hiukan aikasemmin. Suuntasin Kerava-Tuusula-akselille ja mitäs löytyikään...

Viime kesänä Tampereella multa meni sivusuun tällainen termospullo yhdellä kirpputorilla. Tänään se sitten tuli uudelleen vastaan, 5 euron hintaan. Ihana! Se on todennäköisesti vain koristekäyttöön.

Sinkkiruukkuja ei ole koskaan liikaa. Hassu sattuma, kun näitä samanlaisia aurinkokuvioisia sinkkiruukkuja oli kahdella eri kirpputorilla. Nappasin kaikki matkaani.

Tämä lasikupu on myös pitkään ollut mietinnässä. Olen törmännyt sellaisiin ISOihin versioihin sisustusliikkeissä ja kirpputoreilla. Ovat jääneet ostamatta. Tänään sitten silmiini osui tämä pikkuruinen söpöläinen. Lasikupu ja siihen sopiva lasialustakin, hinta 6 euroa, kunnossa ei moitteita. Kuvun alla mansikka-votiivi.

Takana näkyvät valkoiset numerot ovat niinikään kirpputorilta, HABITAT-merkkisiä ja ovat jotain keraamista materiaalia. Ripustettavaa mallia.

Viikonloppuna otin kesätyttökuvia Siiristä. Tässä kuvassa Siirin päällä on Heini-tädin ompelema mekko ja äidin ompelema hattu samoista kankaista. Täydellinen asu Siirulaiselle.


Airi-serkku oli yökylässä. Tytöt ovat kuin kaksoset. Ikäeroa tosin on puoltoistavuotta. Tytöt jaksoivat leikkiä Barbeilla parvekkeella ja välillä popsivat nameja ja vähän tiuskivatkin toisilleen. Sitten halattiin ja pyydettiin anteeksi ja leikit jatkuivat =D

Kyllä on mahtavaa, kun on kesä! Käräytin eilen selkäni tuttuun tapaan. Ihoni on niin valkoinen ettei aurinkoon olisi mitään asiaa. En rusketu vaan punastun =D
***
Leppoisaa viikon jatketta kaikille!


5 kommenttia:

 1. Ihania loytoja olet tehnyt. Tuota termoskannua olen ihastellut jo monta vuotta. Se on putkahtanut esiin useasti erityisesti ruotsalaisissa sisustuslehdissa.

  Tuttua on meidankin perheessa tuo serkusten valinen tuiskahtelu. Silloin, kun rakkaita serkkuja nahdaan, yhteiselo on niin tiivista, ettei konflikteiltakaan valtyta. Mutta sosiaaliset taidotkin on opeteltava...

  VastaaPoista
 2. Uskomattoman upeita ja edullisia löytöjä!!

  VastaaPoista
 3. kivoja löytöjä , nuita sinkkiruukkuja löytyy muuten ikeasta :)

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja olet löytänyt! Vähänkö alkoi kateus pukkaamaan kun olet löytänyt juuri meidän talon numeron, 11! Jos siis joskus kyllästyt, tarjoa minulle! Ykköset yleensä aina loppuvat joka paikasta ekana.

  VastaaPoista
 5. Suloisia löytöjä!!! Ihana tuo termari! Minullakin on noita pieniä sinkkiruukkuja jemmassa. :) Lapsukaisellasi kerrassaan ihastuttavat asusteet, taitavat ompelijat kun ovat olleet asialla! :)

  Mukavaa viikonloppua! :)

  t. Iippa

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!