sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Lomalaisen aarreaittoja nro 1

Eilisessä postauksessa lupasin raottaa reitilläni olleita ihania aarreaittoja. Tässä on tätini ja enoni sisustusliike Sapira Kauhavalla. Riviera Maisonit on hurmaavasti esillä ja liikkeessä on paljon sellaista mitä ei muualta saa eli esim. huonekaluja, joita Pekka-eno tekee ihan omin käsin esim. vanhasta ladosta. Törkeen hienoja. Rustiikkisia ja niin kauniita!


Tässä alapuolella olevassa kuvassa voi tarkkasilmäinen erottaa pöydällä olevan valkoisen laatikoston tai lokerikon, jonka päällä on pari torsoa. Pekka-eno on senkin tehnyt. Olisin halunnut itselleni, mutta tuo oli jo myyty. Sama olisi ruskeana tuossa kuvan alakulmassa.Arvatkaa ostinko mitään?!? No juu. Just näin yhdessä sisustuslehdessä sellaisen ihanan rautalankaisen valtavan lattiakorin, johon oli laitettu torkkupeitot kauniisti rullalle ja helposti saataville. Ajattelin, ettei sellaista mistään löydy, mutta eipä tarvinnut kauaa etsiskellä. Sapirassa niitä oli neljässä eri koossa. Ostin isoimman, että mahtuu varmasti!
***
Eli kaikki vaan Kauhavalle Sapiraan ostoksille. Kauhava löytyy Pohjanmaalta, n. 40 km Seinäjoelta pohjoiseen.

2 kommenttia:

  1. Taytyypa joku kerta ajella pohjanmaan mummulasta satakunnan mummilaan niin siinahan se on Kauhava meitin matkan varrella:) Taitava eno sinulla:)

    VastaaPoista
  2. Onpas mahtava paikka ja taitava eno! Lupasiko tehdä sinulle oman laatikoston?

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!