lauantai 25. heinäkuuta 2009

Söpöstelyä

Palasimme eilen kesälomareissulta Siirin kanssa. Reissu meni suunnitelmien mukaan, reittiä Vantaa-Mikkeli-Jyväskylä-Kauhava-Vantaa, kilometrejä reilu 1000. Olipas mukavaa vaihtaa maisemaa viikoksi. Tuli käytyä monissa ihanissa sisustusliikkeissä ja kirpputoreilla. Ja aivan ihania aarteita löytyi takakontin täytteeksi. Kuten tämä mahtava pikkutytön mekko Mikkelin torin sunnuntaikirppikseltä. Se on niin söpö ja herttainen, että on vain koristeena ja ihailtavana.Mekko olis Siirin kokoa, mutten raaski pukea tyttösen päälle, ettei mekko vaurioidu.


Tuulalle ja Hessulle kiitokset ja terkut!
****
Esittelen muita aarteita pikkupaloina myöhemmin. Ajattelin valottaa myös parin ihanan sisustusliikkeen antia, kunhan saan kuvat ulos kamerastani =D
***
Tänään olimme Muorin ja siskon kanssa Flamingossa kylpylässä. Ohjelmaan kuului altaissa lillumista, ihmeellinen höyrysauna, seremoniallinen jalkakylpy ja kiinalainen kasvohoito. Jaloissa ja kasvoilla on hyvä olo ja kylpylän itämaiset tuoksut leijuvat vieläkin sieraimissani. Kokemus oli ihan ok, mutta kylpyläosaston anti oli aika laiha.

3 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis mekko ja kaunis henkari myös! Mielenkiinnolla jään odottelemaan tulevaa raporttiasi!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!