perjantai 17. heinäkuuta 2009

TULOS

Arvonta on nyt suoritettu. Siihen tuli viivästys, josta voimme syyttää Neiti Marplea! Mä olen ihan hurahtanut katsomaan näitä Marplen seikkailuja ja joka ilta, kun Siiri on silmänsä ummistanut, menen sohvalle tilkkupeiton alle ihastelemaan tuon vanhan rouvan tarkkasilmäisyyttä, kadehdittavia vuorovaikutustaitoja ja uskomatonta päättelykykyä. Mäkin haluan olla vanhana yhtä skarppi ja asua samanlaisissa maisemissa kuin Marple. Voisinkohan muuttaa Jane Marplen naapuriin? Mutta siis.. eilinen ilta meni taas rouvan edesottamuksia ihaillessa ja blogiarvonta jäi.

Blogiarvonnassa voittaja saa nämä:

Ja voittaja on VANAMO.

Arvonnan suoritti Siiri, jolla on tänäaamuna Ameriikasta saapunut hurmaava mekko, joka sopii väritykseltään kuuman loppukesän tunnelmiin =DVanamo Arjen Ihanuudesta, otathan yhteyttä. Laitan omaan blogiisi vielä tiedon.
***

Lähdemme lauantaina Siirin kanssa kesälomareissuun Mikkelin, Jyväskylän ja varmaan Pohjanmaankin suuntaan. Onkohan Jyväskylässä hyviä sisustusliikkeitä?! En tunne kaupunkia yhtään, kun en ole koskaan käynyt. Nyt menemme summamutikassa sinne pyörimään. Jännää!
Tästä seikkailusta seuraa siis pieni tauko blogimaailmassa.
***
Aurinkoa ja lämpöä toivotellen!

3 kommenttia:

 1. Ihana palkinto, onnittelut voittajalle! Kyllä Jyväskylässäkin on pakko olla sisustusliikkeitä, en ole tosin vielä ihan sinne saakka päässyt tutustumaan... mutta Witikkalan kartano Jämsässä ei ole Jyväskylästä kaukana, ja sinne kannattaa mennä!

  VastaaPoista
 2. Tämä vinkki tulee vähän myöhässä, mutta toisella reissulla kannattaa poiketa Jämsässä. Siellä on Vikikalan kartano ja sisustus Unico, joissa on kaikenlaista ihanaaaaaa...

  VastaaPoista
 3. Heipsistä. Olen itsekin lomailemassa...joten vähän myöhään heräsin tuohon kysymykseesi. Toivottavasti neuvot ei tule liian myöhään... Jyväskylän keskustassa on useita sisustusliikkeitä kävelykadun tuntumassa...Pentik, Puttipaja (samassa rakennuksessa, jossa on suomalainen kirjakauppa)ja pienempiä putiikkeja,joiden nimiä en varsinaisesti muista...en ole niissä vähään aikaan vieraillut...Vaajakoskella Naissaaressa on Puttipajan suurempi myymälä (Hesasta päin oikealla juuri ennen Vaajakosken keskustan liikenneympyrää), täynnä kaikkea ihanaa kynttilöiden lisäksi. Itse kävin siellä viime viikolla;) Vieressä on myös ihana antiikkikahvila, josta saa makoisia leivoksia kahvin, teen tai mehun seuraksi:)))

  Ihana arpaonni potkaisi minua. Jään odottelemaan noita ihanuuksia:) Jätin s-postia sinulle:)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!