tiistai 11. elokuuta 2009

Entiset uomat

Lomanjälkeinen elämä maistuu jo ihan arjelta ja kaikki näyttää asettuneensa entisiin uomiinsa. Kohta voi alkaa odotella uutta lomaa, josta tosin ei ole vielä mitään tietoa. Siiri aloitti uudessa päiväkodissa viime viikolla ja on jo ystävystynyt kahden Millan kanssa. Se on uutta. Aamulähtemiset ovat erilaisia nyt, kun päiväkoti on kodin vieressä emmekä matkusta työmatkaa Siirin kanssa enää kahdestaan autolla. Ajelen yksin. Ensimmäisenä aamuna puuttui työmatkalta jotain hyvin olennaista; SOPIMUS. Siiri halusi aina tehdä aamulla "sellaisen sopimuksen", että äiti saa kuunnella radiota menomatkalla ja Siiri saa kuunnella lastenlauluja paluumatkalla. Ensimmäinen viikko meni niin, etten kuunnellut radiota enkä lastenlauluja, ei huvittanut. Nyt olen tottunut jo tilanteeseen.

Arkeen ja lomaan kuuluu olennaisesti kirpputorien koluaminen. Tässä löytöjä viime viikon keskiviikolta.

***

Tuollainen metallinen sanko, olisko jotain messingin tapaista, viehätti muodollaan.


Erilaisia pitsiliinoja ei voi olla liikaa.


Ja varsinkaan pitsejä ei voi olla liikaa. Niitä on ihan vaan koristeena ja tungen niitä aika usein myös kaikkiin ompeluksiin.


Sen lisäksi ,että olen laittanut rahaa kirppikselle, olen sitä mukaa kierrättänyt huushollista paljon ulospäinkin. Siirin vaatekaappi on laihtunut huomattavasti ja laihtuu entisestään. Viime talven talvipuvut tekivät jo kauppansa Huuto.netissä. Myös kodin irtaimistoa on mennyt kaupaksi ihan kiitettävästi. Pysyy tasapaino. Ostaa ja myydä, myydä ja ostaa.
Iloista viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ai että noita pitsejä, niitä minäkin himoitsen! Minun pitäisi tehdä jotain myös tälle tavarapaljoudelle, mutta suunnitelmista toteutukseen on pitkä matka!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!