perjantai 7. elokuuta 2009

Peiton paikka

Madonnan konsertti oli ja meni ja jäi hyvä mieli! Konsertti oli loistava ja se oli järjestetty kaikinpuolin moitteettomasti. Jalat ja selkä ovat hiukan "jumissa" kilometrien kävelystä ja tanssimisesta, mutta ei haittaa. Madonna ROKKAAAA!!!

***
Ja sitten hiukan pehmeämpiin asioihin eli ompelurintamalle. Maailman ihanin tilkkupeitto (omaa kehua) onvalmistunut, jo viikko sitten. Torkkupeitot ovat päässeet Kauhavalta sitä varten ostamaani IHANAAN rautalankakoriin.

Ja tässä on se ihanin yksilö.
Sain aseteltua nuo keraamiset numerot ulko-oven välittömään läheisyyten, rappukäytävän puolelle. Numerot löytyivät Jyväskylän reissulla Sisustus Selma- nimisestä hurmaavasta liikkeestä. En edes tiedä olisinko saanut läntätä niitä rappukäytävän seinään, mutta vahinko on jo sattunut ja mua ei haittaa yhtään =D Lupaa kysymättä olen laittanut rappukäytävään meidän oven viereen myös pelargonioita ilahduttamaan.

Antiikkikahvila Pehtoorista Pinsiöstä ostin tällaiset pikkuruiset puiset HOME-kirjaimet, jotka virittelin eteiseen.


Nyt olis tarkoitus mennä pikkuhiljaa nukkumaan. Kolmen tunnin yöunilla ei jaksa enempää varsinkin, kun töissä elämä näytti taas tänään sen raadollisimman puolensa. Harmillista
=( Onneks on viikonloppu ja voi ottaa päiväunet!

3 kommenttia:

 1. Ihana tilkkutäkki! Mulakin olis ajatuksissa tehdä oma täkki, saa nähdä mitä siitä tulee n. 30 v vanhalla ompelukoneella...
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä ihan varmasti maailman kaunein tilkkutäkki! Millä tekniikalla yhdistit neliöt? Suunnittelitko joka rivin vai ompelitko järjestyksessä?

  VastaaPoista
 3. Peitto on aivan ihana! ihastelin myös kotikuvia, teillä on niin kaunista ja harmonista ♥

  Pidän meandi-lastenvaatekutsut parin viikon päästä sunnuntaina klo 11! joten tere tulemast sinne :D

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!