lauantai 22. elokuuta 2009

Kaikkea kivaa

Ompelut ovat edenneet. Kiitos vaan kaikille edelliseen postaukseen ideoitansa antaneille. Ideoita voi vielä antaa ja samalla osallistua arvontaan. Jos pukkaa ompeluideoita niin jätä kommentti 15.8.09 postaukseen "saiskos näistä jotain aikaiseksi..."

***
Pikkusisustelut ovat myös edenneet. Hakusessa on ollut vaalea kaunis pöytälamppu tai lampun jalka. Yllättävissä käänteissä sitä tekeekin löytönsä, kun perjantaiaamuna hilppasin torin poikki työtehtäviin, niin sinnehän oli jo aamuvirkut kokoontuneet pitämään kirpputoria ja silmiini tietenkin osui vaalea lamppu, välimatkaa oli ainakin 100m =D Sekunttiaikataululla juoksin myyjän luo varaamaan lamppua itselleni. Hinta 5 euroa, toimiva. Käteistä ei ollut mukana ja asiakastapaamisen alkuun oli ehkä 2 sekuntia. Ystävällinen myyjä lupautui varaamaan lamppua mulle n. reilun tunnin ajaksi. Noukin sen mukaani asiakastapaamisen jälkeen.

***
Lampussa oli jo aikansa elänyt vaalea varjostin, jonka vaihdoin ihanaan roosaruudulliseen varjostimeen, joka löytyi kesälomareissulta Juustoportin PENTIK-myymälästä. Poistoja, tottakai. Ei kannata maksaa täyttä hintaa, kun saa alennettunakin. Siiri valitsi varjostimen ja lamppu onkin nyt Siirin yöpöydällä. Hurmaava.

Mun täytyi pestä lampunjalka pariin kertaan pesuaineeseen kastetun siivousliinan avulla, sillä tämä lamppu on asunut aikaisemmin kodissa, jossa tupakoidaan sisätiloissa. Hitto mä en tajuu ihmisiä, jotka polttaa omassa kodissaan sisällä!?!?! Hajuhan tietenkin ilmeni vasta perillä kotona, ei torin raikkaassa ulkoilmassa.

Ja ostokset eivät jääneet tähän lamppuun, sillä tietenkin mun piti kävellä torin poikki hakemaan auto ja siinä matkalla oli muitakin kirppispöytiä. Mulla ei ollut enää yhtään kiire töihin =D
Ystävällisellä rouvalla oli myynnissä vanhoja puuvillapitsejä 0,50 euron hintaan, näitä söpöjä nappilevyjä euron hintaan ja tuo leveä puuvillabrodyyri myöskin puolen euron hintaan. Kaikki ovat ihan oikeasti wanhoja, mutta niin käyttökelpoisia.


Viikonloppu polkaistiin käyntiin Siirin Fanny-serkun 5-vuotissynttäreillä. Tässä vähän Siirin tukkamuotia synttäreitä varten.

Siirillä on jo niin pitkät hiukset, että lettien teko onnistuu mukavasti. Siinä letittäessäni Siirin tukkaa, huomasin, että likalla on ainakin 2 kertaa niin paksut hiukset kuin mulla. Vanhetessa kyllä tukka harvenee, ei voi mitään =(
Ja huomenna (23.8.) tulee mullekin taas ikää lisää...
Tämän viikonlopun aikana rutistan vielä viimeisen ison opiskeluesseen yliopistolle. Sitten olis yksi opintokokonaisuus kasassa. Niistä hommista aion pitää vapaata. Opiskelu on rankkaa työssäkäyvälle yksinhuoltajalle.

2 kommenttia:

  1. Upea lamppu ja Siirin tukka on kyllä kauniisti :)

    VastaaPoista
  2. Kivan lampun löysit. Olisipa itseläkin paksu tukka...

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!