lauantai 29. elokuuta 2009

WWP

Tämä päivä on vierähtänyt Loviisassa WANHASSA WARA PAREMPI- tapahtumassa. Tänä viikonloppuna Loviisa on taivas kaikille, jotka rakastavat wanhoja taloja ja esineitä, wanhan kaupungin tunnelmaa, merituulen tuiverrusta, antiikkimarkkinoita ja kirpputoreja.

***
Minua onnisti Loviisan torilla, kun törmäsin näihin Arabian astioihin. Olen kerännyt tätä sarjaa jo todella kauan ja nyt löytyi kokoelmaan sellainen vati, jota en aikaisemmin omistanut. Samalla vanhalla herralla oli myynnissä myös pienempi vati, jollainen jo on, mutta toistakin tarvitaan. Nämä huimat astiat maksoivat ainoastaan 9 euroa!! Käsittämätöntä. Kultauksetkin paikallaan.


Toiselta kirppikseltä löytyi vielä sarjan soppalautanen 4 eurolla.

Loviisassa on myös oikein ihana sisustusliike VANILLE HOME. Sieltä ostin GreenGaten ruskean pilkullisen keittiöpyyhkeen. Tuo ruskea kukallinen pyyhe on Jumbon COUNTRY WHITESTA. Taitaa olla syksyn uutuusmalli.


Tässä pari kaunista huushollia Loviisan kujilta.
Koitan tässä lähitulevaisuudessa saada sen arvonnankin suoritettua, liittyen aikaisempaan ompeluideapostaukseen.

6 kommenttia:

 1. Voi. Olisinpa päässyt tuonne. Ja nuo uutukaiset GG:t on ihania. Minulla on tekeillä kaksi tilkkupeittoa noista ruskeista ja valkobeigeistä keittiöliinoista.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olin tänään Loviisassa. Ihania taloja!!! Sääli, etten tiennyt tuosta sisustusliikkeestä mitään.

  VastaaPoista
 3. Tuo tapahtuma olisi varmasti ollut mieluinen käydä. Kivoja ostoksia olet tehnyt =)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi miten kauniit on nuo uudet ruskeat ggn pyyhkeet... =D Ja ihastuttavia arabian astioitakin olet löytänyt, ja todella edulliseen hintaan!

  Kivaa tulevaa viikkoa sinulle.. =D

  -Sanna-

  VastaaPoista
 5. Onpas kauniit astiat. Loviisa on paikka, jossa joskus haluaisin käydä. Näin telkkarista "Puutalokaupungit" ohjelman ja ihastuin.

  VastaaPoista
 6. Nuo GreenGate ruskea-valko pilkulliset tekstiilit löytyy meiltäkin. Ihana mahtavan ihanat!!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!