sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Kehäkukan väreissä

Kehäkukista sen verran, että otin tänään Muorilan pihasta kuivuneista kehäkukista siemenet talteen ja koitan ensi keväänä kasvattaa niistä uusia taimia. Kehäkukissa on ihana väri. Tuohon lämpöiseen oranssiin olen ihastunut syksyn tullen ja valitsin Siirin housuihin tuota sävyä.

Ompeluinnostus jatkuu näissä Siirin housuissa. Veluuri ja veludo ovat aivan mahtavia materiaaleja ommella ja lopputuloksesta tulee ihanan pehmeä ja lämmin. Olen ommellut muutamat pöksyt viikonlopun aikana.
Yksiin housuihin ompelin taakse tuollaisen lenkin kokeeksi. Ajattelin, että ne on helppo laittaa päiväkodissa naulakkoon roikkumaan, kun vaihtaa sisähousut ulkoiluhousuihin. Käytäntö osoittakoon onko tuosta lenkistä hyötyä.


Olis vielä yhdet punaiset plyysihousut pikkuista vaille valmiina. Talosta vain ei löydy punaista lankaa =(
Menen katsomaan kuka saa tänään lähtöpassit BB-talosta.
***
Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Tuollaisia housuja pitäisi saada itsekkin tehtyä, omasi näyttävät niin hyvältä! Meillä varsinkin pojalla housut kuluu hetkessä puhki, ne on kallita ostaa kerta käytön jälkeen uudet. Mitä kaavaa käytät? Tuo lenksu on hyvä idea!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja housuja. Harmi kun itellä ei oo kunnon konetta jolla näppärästi pystyisi housuja tehdä.

  VastaaPoista
 3. Ihania pöksyjä ihanissa syksyisissä väreissä!

  Mitä tuo veludo on?? Onko pilkullinen ja raidallinen Hilcoa?

  VastaaPoista
 4. Maria: kaikki kankaat ovat Eurokankaasta, niin pakalta kuin palalaarista eli en usko että ovat Hilcoa. Tuo veludo tai velboa kai oikeammin on sellaista ihanan pehmeää veluurimaista kangasta, mutta ei jousta joka suuntaan niin paljon kuin veluuri eikä myöskään rullaannu samalla tavalla kuin veluuri. Tosi helppoa ommella. =D

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!