tiistai 8. syyskuuta 2009

Uusi aluevaltaus

Nimittäin lastenvaateompelu. Innostuin viime viikolla ostelemaan Nanson trikoita, velboaa, veluuria jne. Iski himo tehdä pehmeitä ja lämpöisiä vaatteita Siirille. Ensimmäiset trikoohousut harjoittelin siskon hienolla ompelukoneella. Niistä ei tullut lapselle soveltuvaa vaatetusta, lähinnä sellaiset epäkurantit venähtäneet tekeleet ja nauroin pissi housuissa itselleni. Oisittepa nähneet.

En kuitenkaan lannistunut, mutta Nanson trikoiden kohdalla luovutin. En enää tee niistä.Veluuria ja velboaa oli huomattavasti helpompi ommella ja nyt tuolla on odottamassa vino pino raidallisia ja pilkullisia housuja. Kuminauhat vielä puuttuvat vyötäröltä.


Iltapuhteena ompelin myös nämä ihanat vaaleanpunaruskeat sydänhousut- ja asusteet. Kankaan materiaali on arvoitus. Se on sellaista fleecen ja villakankaan sekoitusta. Hinta oli vain 5,90/metri. Tuosta määrästä sain Siirille hatun, kaulahuivin ja housut.Onnellinen omistaja =D4 kommenttia:

  1. Tietäisitpä kuinka usen minä saan nauraa tekeleilleni! Kyllä noilla asusteilla kelpaa Siirin odottaa kylmiä kelejä!

    VastaaPoista
  2. Hei vain. Hienoltahan nuo näyttävät, ei muuta kuin työniloa, harjoitus tekee mestarin.
    Minäkin innostuin pitkän tauon jälkeen vaatteiden ompelusta ja sainkin uuden koneen synttärilahjaksi. Olemme nyt hakeneet yhteistä säveltä ja pikku hiljaa se alkaa löytymään:)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!