perjantai 4. syyskuuta 2009

Lehtikori ja muita juttuja

Hurjaa vauhtia menee taas arki eteenpäin. Kaikenlaisia sattumuksia on ollut päivien varrella. Sattumuksista sen verran, että pääkoppa äityi särkemään alkuviikosta ja sitä kamaluutta kestikin sitten 3 vuorokautta. Torstaina oli hermoromahdus lähellä, joten poikkesin työpaikkalääkärin juttusille ja sain diagnoosin: MIGREENI.
Oli aavistellutkin, että tästä on kyse. Lisäksi mulla on myös sekamuotoinen päänsärky eli voi olla kaksi erilaista päänsärkyä samaan aikaan.

Ensin ei tuntunut missään, mutta muutaman tunnin jälkeen alkoi diagnoosi ahdistamaan ihan toden teolla. Hittolainen, migreeni! Hirvee määrä erilaisia lääkkeitä, pitäisi varmaan dosetti hankkia...
Se migreeni tais säikähtää lääkäriä, sillä se alkoi laantumaan ihan ilman lääkettä. Ihme laatua. Ostin kuitenkin varastoon kalliita pillereitä.

Säryistä ja kivuista huolimatta olen ahkeroinut niin töissä kuin kotonakin. Shoppaillakin olen jaksanut, kuinkas muutenkaan. Kirppikseltä löytyi tämä hurmaava lehtikori, paksusta rautalangasta väännetty. Samaa tyyliä kuin aikaisemmin ostamani torkkupeittokori. IHQU!

Kirppikseltä myös MAILEGin pupuli ihanassa valkoisessa mekossaan. Kuka raaskii myydä näin suloisen otuksen?! Meidän kolmehenkinen kaniperhe kasvoi siis yhdellä.


Ompelukset ovat edenneet tosi hitaasti. Kävin kangaskaupassa kyllä fiilistelemässä ja ostoksilla. Aion vallata alaa lastenvaaterintamalla eli tarkoituksena olis loihtia Siirille parit pöksyt päiväkotiin.
Antoisaa viikonvaihdetta =D

6 kommenttia:

 1. Voi tuo päänsärky on kyllä maailmasta inhottavinta, varsinkin kun se kestää ja kestää eikä loppua välillä näy.. No onneksi helpotti. Kivoja löytöjä oot taas tehny, täälläkin ollaan vailla lehtikoria. Vanhasta ku räsähti pohja irti =D
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ekaa kertaa sinun blogissasi vierailulla, hyvältä vaikuttaa! Mä sain migreeniin avun vyöhyketerapialla...olen ollut useita suosia jo ilman lääkkeitä. :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Harmillista, että sait migreenin mutta toivotaan, että lääkkeistä on apua.
  Täällä on vähän sama vika noiden ompelusten kanssa eli kankaita on ja kaavoja mutta aikaa ei, pöh..

  VastaaPoista
 4. Heipsan!

  Niin, pääkipu on kyllä ikävää! =(

  Hienon maileg löydön olet tehnyt =)

  Kivaa tulevaa viikkoa..

  t.sanna

  VastaaPoista
 5. Otan osaa...minäkin kärsin migreenistä aika-ajoin. Hyvä, että päänsäryn syy selvisi! Kyllä se siitä:) Ihanan pupusen olet löytänyt. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 6. Ihanat löydöt! Kamalaa tuo migreenijuttu! Äidilläni todettiin viikonloppuna myös migreeni, ajatteles, yli 60-v nainen, jolla ei ole juurkaan ollut päänsärkyä, ja sitten migreeni ja ambulanssilla sairaalaan. Eli minä olin kyllä toisaalta helpottunut dgsta, ettei ollut pahempaa!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!