sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Huono hiuspäivä?

Päiväkotikuvaus oli perjantaina ja maanantaina olisi vielä yhteiskuva serkkujen kanssa heidän päiväkodillaan. Ada-serkkupa päätti laittaa tukkamuodin uusiksi Siirin osalta. Riiviö oli löytänyt jostain askartelusakset ja nirhaisi Siirin otsatukasta ja sivusta hiukan kuontaloa ohuempaan malliin. Olin juuri kieltänyt ottamasta keittiösaksia, mutta askartelusaksista en huomannut sanoa mitään.
***
Onneksi Siirillä on paksu tukka, joten lisäsin otsatukkaa leikkaamalla taka-ja sivuhiuksia peittämään otsalla ammottavan loven. Kotiin päästyämme päätin vielä korjailla tuon aloittelevan hiusstylistin aikaansaannoksia. Leikkasin Siirin tasapitkän tukan molemmilta sivuilta tuollaiseen "rikottuun" tyyliin. Kaikenkaikkiaan pituudesta lähti n. 5cm. Lopputulos ei ole ollenkaan paha mielestäni, vaikka pyyhkäisisin mielelläni tämän kokemuksen pois. Tällaista tulee, kun otetaan yksi tottelematon vekara (Ada), yksi tossukka tytteli, joka ei osaa sanoa "älä" (Siiri), yksi raivokohtauksen saanut äiti (minä) ja SAKSET. En silti suosittele kokeiltavaksi kotioloissa..."Olipa tosiaan kiva päivä, olipa tosiaan" sanoo Siiri.

Näin meillä =D

6 kommenttia:

 1. Ei ollenkaan huonon näköinen hiuspäivä! Ja ei siihen serkkuja tarvita, riittää ihan avulias isovelikin :-)

  VastaaPoista
 2. Onneksi loppu hyvin - kaikki hyvin :)
  Ihan sievältä neiti näyttää.
  Meilläkin käynyt lasten kanssa vaikka mitä, kun olivat pieniä. Nyt niitä on hauska muistella.

  VastaaPoista
 3. Mutta Siirin tukkahan on nyt vallan kaunis! Hyvä tuli :)
  Niin,liekö montakaan tenavaa joka ei olisi missään lapsuutensa vaiheessa a)itse kyninyt tukkaansa b)antanut jonkun toisen kyniä sitä? Aika tyypillistä luulen minä:)
  Hauskaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. *nauraa*
  Lopputulos on kuitenkin hieno! :D

  VastaaPoista
 5. Kiltisti Siiri antoi sitten pienemmän ja isomman samana päivänä leikata... Meillä ei onnistuisi. Prinsessa on kanssa leikellyt omaa tukkaansa, ja minä en ole kyllä noin taitava että sen saisin korjattua.

  VastaaPoista
 6. Olinko siis voittanut...taas. Suurkiitos. Sähkäpostiosoitteeni: arjenihanuus@gmail.com

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!