maanantai 2. marraskuuta 2009

Ensimmäiset joulukoristeet näperrelty

Olen aloittanut pikkuhiljaa joulun rakentamisen. Ajattelin koristella marraskuun puolen välin jälkeen kotia joulukuosiin. Inspiraation iskettyä olen tehnyt tällaisen sydänketjun juuttinarusta (palmikoin kolme juuttinarua) ja virittelin eri kokoisia huopasydämiä ja puusydämiä siihen roikkumaan.

Sen lisäksi ompelin tuollaisia pikkuisia lahjasäkkejä ja solmin nekin juuttunaruun roikkumaan.Ammennan ideoita mainoksista, viime jouluna ostamastani "Lämmin Joulu"-kirjasta ja alan lehdistä. Ai että on ihanaa!!


Koska sinun mielestäsi voi alkaa koristella kotia joulukuntoon?

6 kommenttia:

 1. Kivoja joulukoristeita olet tehnyt. Minä olen jo muutamat valot laittanut mutta varsinaisesti joulukoristeita laitan vasta joulukuun toisella viikolla ja silloinkin vielä vähän. Tunnelmaa tosin tehdään jo aikaisemmin pipareilla, glögillä yms.

  VastaaPoista
 2. Meillä laitetaan ensimmäiset joulujutut pikkujouluksi, silloinkin vasta vähän jotain..

  Viime päivinä on kyllä käynyt mielessä, että joitain valoja voisi sisälle laittaa..

  VastaaPoista
 3. Oikein söpöt lahjasäkit!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat joulukoristeet!! Minun mielestäni nyt voi ihan hyvin jo aloittaa koristelun, itselläni on joitakin koristeita ihan ympäri vuotisesti esillä ;D Pikku hiljaa lisäilen kaikkea jouluista ja myös pikku hiljaa poistelen niitä, sillä lailla joulu tuntuu pidemmältä :)

  VastaaPoista
 5. Yleensä meillä joulukoristeet on laitettu vasta aattoa edeltävinä päivinä, mutta nyt ole ajatellut laittaa jo hyvissä ajoin. Jotenkin on sellanen olo, että haluaa nauttia joulujutuista vähän pitempään eikä tarvi kauheella kiireellä sitte laittaa kotia joulukuntoon. Meidän yhdet ystävät laittaa kotiin joulun ajoissa. Kuusen he laittavat vasta pari päivää ennen aattoa. Siihen pitäisi päästä, että joulusta pitää nauttia rauhassa vaikka pitempäänkin eikä saa stressata lahjaostoksilla ja siivouksilla. Joulun voi sitten purkaa heti uuden vuoden jälkeen.
  Aion siis laittaa jotain joulujuttuja jo piankin ja lahjat on jo osittain mietitty ja tehty.

  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 6. Vi olen jo laittanut joulua kotini ja aion laittaa koko ajan lisää.
  Tiina

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!