tiistai 24. marraskuuta 2009

Joulusukkia

Työpäivän jälkeen oli aikaa ommella, sillä Siiri oli iskän seurassa. Ompelin pari joulusukkaa. Niiden ompelu on kummitellut mielessä jo jonkun aikaa. Kankaita löytyi omasta varastosta ja sukan varteen käytin tilkkupeitto-ompeluista tähteelle jääneet fleecepaiton palat. (Olen siis tehnyt tilkkupeittoihin kääntöpuolen fleecepeitosta).
Virittelin Siirin huoneeseen siskolta saamani keijuvalot, josko ne auttaisivat nukahtamaan. Paskan marjat! Eivät auta! Uhkasin soittaa Joulupukillekin... sekään ei tehonnut. Uhkaus, kiristys ja lahjonta eivät tepsi tuohon nokkelaan tyttöön. Siiri on äidin sängyssä ja äiti hävisi tämän taiston, tänä iltana.10 kommenttia:

 1. Ihania ompeluksia. Siiri on yhtä ketku kuin poikani aikonaan. Mut voin lohduttaa et viimeistään 20 vuotiaana ei kaipaa enään mamin kainaloon :-))

  VastaaPoista
 2. Kivoja ompeluksia!

  Voi! Niin tuttua! Meilläkään ei mikään auta. Esikko (kohta 3) ei vaan nyt jostain syystä halua nukkua omassa sängyssä. Kai tämä on ohimenevä vaihe, hoppas!!!

  VastaaPoista
 3. Kivoja ompeluksia ja kivasti aseteltu! Toi punanen possukin on kiva, voiskin koittaa vähän matkia sitä ;)

  Oevoe, jollei nuo valot auttanu, niin ei sitten mikään! :D

  VastaaPoista
 4. Oi miten kivoja sukkia olet ommellut. Ja tuo naulakkko on kaikkine ihanine tekeleinesi aivan uskomattomat kaunis :) Kivasti olet jo Joulua laitellut...

  Henska

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanasta blogivoitostani:) Taas olet tehnyt kauniita ompeluksia. Mukavia joulupuuhia sinne jatkossakin!

  VastaaPoista
 6. :D Ihana! Mitäpä äiti ei yrittäisi että saisi murusensa untenmaille :D

  Kokeusta on, ettei siinä auta uhkailu, kiristys eikä lahjonta... Mutta valot on suloset ja samoin joulusukat :) Vielä tulee sekin aika kun noita muruja ei saada ylös kirveelläkään kunhan teinimeininki alkaa...

  VastaaPoista
 7. Kauniita joulusukkia! Meillä on Prinsessa joka yö kanssa vieressä, mieheltä palaa käämit. Se on nyt tätä vaihetta.

  VastaaPoista
 8. Todella kauniit joulusukat!
  Kyllä muistuu mieleen, kun pojat olivat pieniä ja tahtoivat viereen. Nyt muistelen niitä aikoja kaiholla :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!