torstai 5. marraskuuta 2009

Pikkuisen joulutunnelmaa

Stocmannilla oli makeita joulukoristeita. Tämä huurteinen "cupcake" oli niin vastustamaton että!! Ostin tuon yhden, ettei mene liian makeaksi.


Keräilen köyhänhopeisia koristeita myös ja löysin samaisesta kaupasta kokoelmaani täydennystä. Isoja pallukoita. Viime vuonna löysin pikkuruisia sydämiä. Eilen ostin sitten vähän isompia sydämiä.
Eteisen pöydälle sinkkiä. Tuo malja on viime jouluinen löytö, tai oikeastaan joulunjälkeinen alennusostos. Niitä on oikeasti kaksin kappalein.

Kaikki ihanat, erimuotoiset piparimuotit laitoin puulootaan. Ei haittaa vaikka laatikko on puutarha-aiheinen. Mielestäni ei tarvitse niin kovin orjallisesti noudattaa "ohjeita" ja "sääntöjä", jos lopputulos on toimiva.Ripottelen pikkuhiljaa jouluisia tunnelman luojia huusholliin. Suursiivouskin olis kiva tehdä, mutta en jaksa, vielä. Olen tänä syksynä opetellut hokemaan itselleni "ei tarvitse tehdä jos ei halua/jaksa". Olen vähän sellainen TEHOTYTTÖ ja aina pitäis kaikki olla tiptop. Tarvitseeko? EiJuu?


7 kommenttia:

 1. Tulinpas vastavierailulle :-) Ihania
  köyhänhopeita olet löytänyt :-))
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. No ei tarvi,ite en kyllä noudata oikein "mitään" sisutusjuttuja ;)
  Söpöjä juttuja sielä :)

  VastaaPoista
 3. Höh,piti sanoa "sääntöjä" sisustusjutuissa..
  Vaikeaselkoista höpötustä taas mulla.

  VastaaPoista
 4. Säännöt huitsin nevadaan:)! Tai aianakin ne on tarkoitettu rikottavaksi. Voi kun jaksaisikin siivota, onneksi ei vielä tarvitse mitään isompaa siivousta ainakaan..

  VastaaPoista
 5. Ihan samoja muffissi-koristeita ostin viikonloppuna, minä tosin kaksin kappalein. Syötäviä, eikä kovinkaan jouluisia joten pistin heti keittiöön roikkumaan.

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi sulla ja kateellisena täällä katselin sun ihania astioita!!! Ennen kaikkea Siirin synttäri pöydässä oli ne ihanat vaaleanpunaiset kahvikupit alus lautasineen <3<3 muistatko mistä olet ostanut, niin ihanat on että tahtoo myös!!!! Ja sun tilkkupeitot!!!!!! Valtavan kauniit!!!!!!! voi kun osais kans =)

  Ihanaista viikonlopun alkua
  sinne <3

  VastaaPoista
 7. Ihania koristuksia! Ei tosiaan tarvitse aina tehdä ja touhuta jos ei jaksa/viitsi. :)
  Ja joulua ei voi koskaan aloittaa liian aikaisin, sanon minä!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!