tiistai 22. joulukuuta 2009

Täydellistä

Mahtava, täydellinen lumivalkea joulu! Kuva on olohuoneemme ikkunasta. Vantaalla on ainakin maailman eniten lunta!!! Aamutuimaan heitin petivaatteet ulkoilemaan, poikkesimme Jumbossa hakemassa Greengate-sirottimille alusen ja sitten vain pulkkailemaan. Siiri on niin kova tyttö pulkkailemaan, että kävimme "Afrikassa, Tanskassa, Ranskassa, Afrikassa ja Amerikassa ja Tanskassa" asti pulkkailemassa!

Lapsi tuli onnelliseksi, kun sai kaupasta huulirasvan! Olen joulukuun aikana silloin tällöin hellinyt Siiriä pienillä jouluyllätyksillä. Huulirasva oli yksi sellainen ja se oli täydellinen!

***
Tuotekehittely on edistynyt näissä mun virkkausherkuissa. Tämä muffinsi alkaa hipoa täydellisyyttä, mielestäni!

Dominokeksejä ja hedelmäfantasiakeksejä on myös valmistunut. Nuo huopamuffinsit on kesäinen ostos Huuto.netistä. Muovilelut on nyt siivottu pois.


Kokkia odottaa keittiössä lihapullataikina. Mulla on ihmeellinen tapa ostaa jauhelihaa, säilöä sitä jääkaapissa kunnes viimeinen käyttöpäivä lähestyy ja nakata sitten pakastimeen odottelemaan jotain. Nyt näistä pakastetuista jauhelihoista on valmistumassa lihapullia. NAM!
***
Pirtsakkaa päivää!

6 kommenttia:

 1. Meillä myös tyttö jaksaa laskea pulkalla vaikka kuinka. Ihania nuo "leivonnaiset". Onko ohje omasi? Hauskaa joulua.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa joulua Anikselle. Herkkujen ohjeet ovat omasta päästäni. En oikein osaa tehdä mitään valmiiden ohjeiden mukaan, täytyy kehitellä omat =D

  VastaaPoista
 3. Ihania käsitöitä olet tehnyt:-)
  Lämmintä ja rentouttavaa joulua!

  VastaaPoista
 4. Voi, mitä käsitöitä.

  Ihanaa ja suloista joulua sinne teille!

  VastaaPoista
 5. Pulkkailu on kivaa!
  Aivan ihania nuo sinun muffinssit, dominot yms. Kateellisena katselen niitä. Olisivat aivan ihana lisä keittiööni koristeeksi, kun tykkään leipoa paljon.

  VastaaPoista
 6. voi itkut miten ihania nuo virkatut keksisi on! Täytyisi yrittää itsekin virkata tuollaisia, olen vaan niin surkea virkkaaja.
  Tinde

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!