maanantai 28. joulukuuta 2009

Jälkeen

En jaksa enää käyttää joulu-sanaa, tuli ähky ja haluan joulun pian pois nurkista pyörimästä. Ähkyyn on syyllisenä jonkin sortin vatsapöpö ja kuumeilu, jotka iskeytyivät joulupäivänä minuun eikä ole vieläkään rauhoittunut massu-parkani. Kaikki etoo, ruisleipä ja tuoremehu maistuvat, ei muu. Ruokavalion muutos ei tosin tee pahaa minulle olleenkaan...

***
On kuitenkin mukavaa ihastella lahjuksia joita sain. Yksi niistä on tämä komea talolyhty! Aivan mahtavaa, että sain omakseni tuon himoitsemani talon!

Muori-kulta antoi Joulupukin välityksellä todella kauniin korun.

Loma meni ihan liian nopeasti, varsinkin kun puolet ajasta meni sairasteluun. Arkeen palasimme tänään. Mukavaa on kuitenkin touhuilla yhdessä Siirin kanssa, ihastella pukin tuomia lahjoja ja pelailla uusia pelejä. On katsottu yhdessä Helinä Keiju ja kadonnut aarre (ihana elokuva) ja itse nautiskelin eilen Miss Marplen seurassa ja illan päätteeksi vielä katsoin Haarautuvan rakkauden talon. Tänään teimme Siirille uusia kaulakoruja.

Ja pelasimme Hello Kitty-peliä, josta on tullut yhteinen suosikkimme. Siiri voitti!


Jälkeen puhaltaa uudet tuulet. Huomenna siivoan jouluiset somistukset pois ja suunnittelen uutta tilalle. Viikonloppuna aion mennä kirpputoreille etsimään aarteita.

4 kommenttia:

 1. Huikean ihana talo lyhty!! Ja pitää hehkuttaa kyllä noita taituroimiasi virkattuja leivoksia, kertakaikkisen suloisia!!

  VastaaPoista
 2. Oioi, ihania lahjoja, varsinkin tuo lyhty :)

  Ja mukavalta kuulosti joulunne muutenkin, poislukien vatsapöpö! Toivotan oikein hyvää ensi vuotta!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ajanvietettä teillä ollut,
  tosin ikävää että siellä on sairasteltu!
  Tervetymistä ja mukavaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!