sunnuntai 3. tammikuuta 2010

On alkanut...

...kangasvarastojen "tuhoaminen". Järjestelin välipäivinä kankaat näihin rottinkilaatikoihin siten, että näkee helposti missä mikäkin on ja voi iloisesti sommitella yhteensopivia kankaita mielekkäiksi konaisuuksiksi.

Ja eilen aloitin ompelupuuhat ja voi kuinka oli mukavaa! En olekaan hetkeen aikaan ommellut, joten siinä vierähtikin useampi tunti, kun pääsin alkuun.

***
Tässä pikkuisia paloja aikaansaannoksistani. Mitään valmista ei ole vielä.Nyt menen keittämään kupposen teetä. Luovuin joululomalla kahvista ja siirryin teehen. Tutkiskelen nimittäin kahvinjuonnin osuutta jatkuviin päänsärkyihin.

18 kommenttia:

 1. Vautsi mikä kangasvarasto, herkullisia värejä! Ja ihania ompeluksia. :) Itsellä on ollut ompeluinto nyt vähän kateissa, mutta jospa se kävättä kohti löytyisi.

  VastaaPoista
 2. Ihania kankaita ja söpöjä tekemisiä sulla.
  Kerrohan sitten tutkimustuloksesi meillekin!

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo sinun tilkkutyösi...todella kauniita!
  Itsekin olen harkinnut tuota teen juonnin aloittamista. Kahvista en pysty enkä haluakaan kokonaan luopua, mutta siihen rinnalle vois ottaa ton teen hyväksi lisäksi ja vaihteluksi.

  VastaaPoista
 4. Alku näyttää hyvältä, kauniita värejä!

  VastaaPoista
 5. Ihania kankaita ja ompeluksia! Ja mukavaa uutta vuotta toivottelen vielä myös!

  VastaaPoista
 6. Oi, mitkä aarrelaatikot sinulla on kauniine kankainesi. Kaunista olet ommellut.

  Oikein hyvää uutta vuotta!:)

  VastaaPoista
 7. Heippa :) !
  Mitä kankaita!! Ja kaunista niistä taas näyttää syntyvän :)! Tulee taas lisää kipinää itsellekin aloittaa se kauan haaveilemani tilkkupeitto ...
  Kurja kuulla että sulla päänsäryt vaivaa :/. Toivottavasti löydät syyn ja pääset niistä eroon! Itselläni useimmiten aiheuttajana on jumittavat niskat (tämä käsityöharrastus ei ole omiaan hartioiden rentouttamiseen ...) tai stressi.

  VastaaPoista
 8. Herkullisia kankaita ja niiden yhdistelmiä!

  VastaaPoista
 9. Ihanasti oot järjestäny kankaasi! Mulla kangaspinot aina vinkkuralla ;-)Mukavia ompeluhetkiä ja hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Hyvä idea laittaa kankaat noin. Ja kauniita ompeluksia. Itsekin sain inspiraation tänään ja kaivoin jo kankaat esille. Kunnes huomasin, että ompelukone onkin Unelmassa :( Se siitä inspiraatiosta tällä kertaa

  VastaaPoista
 11. Ihania ja kauniita "tuhotöitä" :) Ja herkulliset kangasvarastot. Mä kans laitoin täs taannoin kankaat koreihin ja kyllä niitä on niin helppo ihastella ja suunnitella siten. Mä vain vetelen niitä suunnitelmiksi jotka eivät toetudu ja jätän korejen päälle :/ No näyttääpä taas hyvältä sitten kun järjesteleen :D

  VastaaPoista
 12. Kauniita kankaita, mitkä värit!! Ja tuollaisen tilkkupeitteen kun saisin, köllöttelisin sen alla tovin jos toisenkin. Todella kauniita ja kauniisti yhdistelty!

  VastaaPoista
 13. Oi mitä ihanuuksia olet ommellut. Ja oi miten isot kangasvarastot ja vielä hienosti järjestettynä. Meikän kankaat on tällä hetkellä kans järjestelyn alla, mutta tällä hetkellä ne on vain isona sekavana kasana vierashuoneen sängyllä =). Laitathan kuvia sitten valmiista töistä.
  Ihania pakkaspäiviä!

  VastaaPoista
 14. Voi jestas kuinka ihania olet ommellut!!! Ja mitkä herkulliset kangasvarastot! Miten olet kiinnittänyt nuo kuviot? Oletko ommellut ne käsin vai koneella? Aivan ihanan näköisiä! :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos kaikille hurjan monista kivoista kommenteista!

  Virva: kerron kokemuksistani kahvinjuonnin lopettamisen suhteen, kunhan seuraan empiriaa hetken aikaa =D

  Norppastiina: olen kiinnittänyt kangasaplikaatiot liimakankaalla ja hurautellut koneella reunat. Helppoa kuin heinänteko!

  VastaaPoista
 16. Ihania tilkkutöitä tulossa!

  Minä myös sanoin kahville heipat joulun aikaan...nyt juomana vihreä tee ja olo vallan paljon mukavampi:) Kahvin lopettamisen jälkeen tosin oli kamala kolme päivää kestävä päänsärky:( (vieroitusoireita...)

  VastaaPoista
 17. Kauniita kankaita -niin tutunnäköinen varasto :)

  Niin minäkin mieluusti kuulisin tuloksen siitä kahvinjuonnin lopettamisesta :)

  VastaaPoista
 18. Sattumalta löysin sivuillesi, pitääpä alkaa kurkistella tarkemmin :) Voi mikä mahtava kangasvarasto! Hyvältä näyttää alkuun päässyt tilkkutyösi, herkulliset värit!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!