tiistai 2. helmikuuta 2010

Agia Gallini

Rintelän Ruusa on lähestynyt kuvahaasteella, mikä menee näin:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Valitse tuosta kansiosta kansion 4.kuva, ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama

Kuvan olen ottanut 18.5.2007 Kreetalta, Agia Gallinista. Se on pieni kalastajakylä Kreetan eteläisimmässä "kolkassa". Veljeni järjesti hääjuhlansa tänne, reissuillansa löytämään idylliseen ja aitoon kylään. Kylän pormestari vihki ja vieraita häihin tuli niin tältä kylältä kuin ympäri Eurooppaa. Tuo keväinen kukkaloisto ja värien yltäkylläisyys olivat huumaavia. Tälle kylälle ei pääse pakettimatkalainen, yhtään suomalaista seurueemme ulkopuolelta ei ollut eksynyt tänne. Taksimatka läpi vuoriston oli ikimuistoinen ja pelottava. Vaikka tämä kylä on ihana paikka en enää koskaan lähde sinne tuon hirvittävän ajomatkan vuoksi. Kuskilla oli reikä päässä eikä ajatellut hetkeäkään kyydissä istuvia.

Tämä haaste pitäisi jakaa neljälle eteenpäin, mutta taidankin tehdä niin, että kiinnostuneet voivat napata tämän itsenäisesti levitykseen =D

***

Asiasta toiseen...tammikuu oli siis "ÄLÄ OSTA MITÄÄN"-kuu, helmikuu on "MYY KAIKKI"-kuu. Tämä tarkoittaa käytännössä eilen alkanutta kirpputorijaksoa. Huusholliin on saatava joku selkeys ja nyt onkin alkanut PUHDISTUS. Surutta kasaan kaapeista kamaa ja kannan Keravalle Oliverin kirppikselle. Ahdistaa rojun määrä. Jatkossa aion keskittyä olennaiseen, enkä aio ostaa vain sen takia, että jos joskus tarttis.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalle viime kuu! Ja yhtä kivalle tämä kuu myös! Minäkin olen jo melkein myyntipöydän varannut, mutten ihan :)

  Niin ja aikast huimaa menoa oli automatka :) Ikimuistettavat häät varmasti!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva!! :) Minäki aloittelen myy kaikki-tai edes jotain-kuukautta.Myynnissä huonekaluja uusien alta pois! Kipasin teidän pöydillä tänään, ostimpa nauhat matkaani ;)

  VastaaPoista
 3. Meneekö Oliverissa hyvin kaupaksi tavarat?Vihdoin löysin sen ja olen käynyt siellä nyt usein ja mietin mihin veisin omia tavaroita seuraavaksi.

  Mukavaa ystävänpäivää sunnuntaina!

  VastaaPoista
 4. Moi Noora, kauppa käy Oliverissa todella hyvin, ainakin meillä=D On niin huimasti tavaraa myynnissä. Kannattaa kokeilla!

  Hyvää Ystävänpäivää Villa Huilikseen!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!