sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Hengähdystauko

Bloggailu on ollut nyt hitaampaa, sillä kamerani ei enää ota kuvia eikä budjetti anna nyt periksi ostaa uutta Canonia. Tekemistä silti riittää ja lueskelen muiden blogeja innolla.

***
Otsikon hengähdystauko tarkoittaa tällä hetkellä kahta asiaa. Siis hiljaisempaa bloggailutahtia ja sitä, että Siiri lähti eilen isänsä kanssa ainakin viikoksi lappiin ja minä olen ypöyksin nauttien tästä vapaudentunteesta...ja torjuen ikävän tunnetta.

***
Nyt rikon rutiineja, nukun ja syön milloin huvittaa, katson televisiota ilman pienen suun taukoamatonta pulinaa vieressäni, ompelen yömyöhään, istun tietokoneella niin paljon kuin huvittaa, en mene suoraan työpäivän jälkeen kotiin, pesen vähemmän pyykkiä...mutta...
kuka sanoo ruokapöydässä: "äiti kerro sun työpäivästä", kuka kysyy sata kertaa:"äiti saanko katsoa Lumikin?", kuka huutaa: "pyyhkimään!", kuka kipittää yöllä viereeni nukkumaan ???

***
Aamulla katsoin televisiosta lastenohjelmia, sillä niin meillä tehdään joka sunnuntaiaamu. On tässä opettelemista.

***
Nyt menen haaveilemaan kesästä! Voisin muuttaa heti tuohon opetustaulun kuvaan ja aikakauteenkin =D


(kuva: www.jasky.net)


***

5 kommenttia:

 1. Moikka!
  Oon vähän odotellut tonne huutikseenkin jotain sulta myyntiin. Katselin vaan suljetuista tuotteista et sulla on ollut siellä kaikkea kivaa niin olis kiva jos taas laittaisit sinne jotakin :)

  VastaaPoista
 2. Ompa varmaan outo tunne ilman rinsessaa, mutta muista nauttia! :) Oletkos käynyt pöytää täyttämässä, täytynee tiistaina taas pyörähtää vilkaisemassa tuon kirppiksen antia.. Rentoa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 3. Voi,nautihan nyt oikein tosissasi!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen ollut vähän tauolla.

  Taitaa äidillä olla pieni ikävänpoikanen. Koita vielä nauttia hengähdystauostasi! Syö vaikka jotain epäterveellistä!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!