perjantai 19. helmikuuta 2010

Onnenkantamoinen

Kirjoitin noin viikko sitten vieneeni kameravanhukseni (ostin Canonilta v. 2004, niitä ensimmäisiä digikameroita) lääkäriin. Tänään sain viestin, että kamera on noudettavissa huollosta eikä minulle tule huollosta kustannuksia. Mukava viesti! (Canon DIGITAL IXUS v3)

***

Lähdin siis työpäivän päätteeksi hakemaan kameraani ja kappas...siellä odottikin ihan uusi, tuliterä, hieno, hienostunut, hienostunein, kevyt, sulavalinjainen, ohut, helppokäyttöinen, moderni, kullanvärinen IXUS 100is. Eli tämä tässä alla. Sain sen ilmaiseksi! En voi uskoa tätä todeksi!
(Canon IXUS 100is)

***

Nyt puuttuu enää muistikortti. Tohkeissani nimittäin unohdin sen ostaa...Ennenvanhaan kameran mukana sai muistikortin, enää ei. Wanhan kamerani muistikortit ovat tietenkin wanhan mallisia ja liian isoja möhkäleitä.

***

Tämmöinen ihana ja odottamaton onnenkantamoinen. Olisi mukava lukea muidenkin onnenkantamoisista.

5 kommenttia:

 1. Tänään on ollut onnea liikenteessä enemmänkin; minä löysin puuttuvan purnukan! :) Mahtava juttu tuo sun kamera!!! Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tosi upeaa, että asiakaspalvelu pelaa välillä noin myönteisesti! Olisi ollut hienoa nähdä ilmeesi, kun sinulle ojennettiinkin kokonaan uusi ja noin upea kamera. Nyt jäädään odottelemaan kauniita kuvia uudella kamerallasi otettuna.

  VastaaPoista
 3. ohhoh... meilläkin taitaa olla tuolla pöytälaatikossa melkein 10v vanha rikkinäinen canonin digikamera, pitäisköhän kokeilla korjauttamista minunkin? :-)

  Hieno juttu!

  VastaaPoista
 4. Onnitteluja uudesta upeasta kamerasta! Olipa sinulla melkoinen onnenkantamoinen tosiaan.
  Joskus vain tapahtuu jotakin yllättävän mukavaa elämässä.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!