lauantai 13. helmikuuta 2010

Mummolatyyliin

Lainasin siskolta kameraa, kun tuntuu niin oudolta, kun ei voi kuvata. Vein oman kamerani lääkäriin. Saattaa olla, ettei mitään ole enää tehtävissä ja uuden osto on edessä.

***

Ja päivän aiheeseen eli mummolatyyliin. Pieni ripaus mummolaa kodissa on kiva juttu. Mun päässä on muhinut jo aika pitkään ajatus käyttää uudessa tarkoituksessa kirpputoreilta löytämiäni wanhoja liinoja. Tälle hurmaavalle kukkakirjaillulle liinalle annoin uuden elämän tyynynpäällisenä. Ompelin vielä teemaan sopivasti tuohon liinan ympärille pitsiä. Aika soma vai mitä? Tuo valkoinen jakkarakin on aika wanha. Huuto.net-löytö viime talvelta.


Ja käsveskoja mummojen malliin.

Siiri on edelleen mummilassa. Pirpana kotiutuu tiistaina. Kyllä se on sitten mahtava tyttö! Ja reipas!
***
HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ JA LASKIAISSUNNUNTAITA!

7 kommenttia:

 1. Pitsi sopii hyvin liinan kumpaniksi! Ihanat käsveskat!

  Iloista ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. On kyllä suloiset nuo käsilaukut!
  Aurinkoista ystävänpäivää! -jonna

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää sinullekkin!

  VastaaPoista
 4. Hyvää ystävänpäivää!
  kaunis tyyny vallan :) minulla olisi myös noita mummon vanhoja liinoja kaapeissa mutta ovat jo niin haurauta ettei niitä voi uudelleen käyttää.

  Käsveskat on pop :=) ostaisin het itselleni tuollaisen ;) yksi on sellainen johon mummi on virkannut kahvat mutta siihen ei kehtaa mitään painaavaa laittaa.

  VastaaPoista
 5. Ompa hyvä,että sait lainaan kameraa, että saimme nähdä nämä ihanuudet! :) Hyvää Ystävänpäivää sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Tyyny on niin ihana että melkein sain inspiraatiosykäyksen sillä minulla odottaa monia liinoja juurikin tuota varten tyynyksi jalostumista. Mutta huoh... laiskottaa ja jatkan vain ihailemista.

  VastaaPoista
 7. Kierrättäminen on hieno juttu eli liinan uusiokäyttö näin upeasti on erinomainen idea! Laukkufriikkinä ihastuin myös pitsikäsilaukkuihisi!

  Olen kierrellyt käsityöblogeja, koska olen itse juuri tällä viikolla aloittanut oman harrasteblogini (keramiikka, tildailu, puutarhanhoito yms.).

  Linkitin sivustosi omalle blogilistalleni, joten seuraan postauksiasi jatkossakin. Hauskaa helmikuuta!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!