maanantai 19. huhtikuuta 2010

Sinistä, punaista ja valkoista
Olen suunnitellut joulusta alkaen lasitetun parvekkeeni kesäilmettä. Värit tulevat olemaan siis sinistä, punaista ja valkoista. Yllä on kuvia tämän hetkisestä parvekkeen rekvisiitasta. Ne on nyt ihan huiskin haiskin. Kukkatikkaat pitäsi maalata valkoseks


Valkoiset puiset terassituolit olis hankintalistalla. Ommeltavana olis tilkkupeitto näissä väreissä, mattokin pitäis hankkia. Kelien lämmetessä hankin useita pelargonioita, ne saavat olla ihan punaisia. Kukkaruukut harmaata rottinkia. Tuollainen valkoinen puusohvakin olis kiva.

(puutarhakalusteiden kuvat Kodin Ykkönen)
***
Haaveissa olis myös nämä Askon "Housekeeping"- ja "Shoe Polish"-purnukat.
Tämä viime viikolla ompelemani tyyny saattaa päätyä myös terassille.


Nyt lähden haaveilemaan. Haaveita pitää olla =D Viikonloppu meni oikein mukavasti. Käytiin Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden kevätnäytöksessä. Luistelivat "Ruman ankanpoikasen". Se oli koskettava esitys!

7 kommenttia:

 1. Ihania haaveita täälläki viritelty.. :) Näin muuten tänään Jumbon Anttilassa ihanan väriset puiset kalusteet!Ne ei olleet ihan valkeat vaan sellaiset kermanväriset ja kulutetun oloiset! Oli pöytä ja tuolit. Vink vinks siis! :)
  Kaikkea ihanaa olis ostoslistalla..eiku lotto vetämään ;)
  Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. VOi, että näyttääpä hyvältä! Haaveita todellakin pitää olla, jaksaa kummasti eteenpäin :) Ihana kun kesää kohden mennään! Mä kans ihastelin tuossa viime kesäisiä terassikuvia, maltan tuskin odottaa et saa laittaa kesäkukkasia :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanilta kuulostavat suunnitelmasi,innolla jään odottamaan kuvia valmiista partsista:)

  VastaaPoista
 4. Ihania romppeita ja suunnitelmia! Luulempa että siitä syntyy pikkuhiljaa oikea keidas!

  Loistavaa kun voi pitää tekstiilejä ulkona, vähän kateellinen olen...Meillä se ei oikein onnistu kun puuttuu katto, joka näillä leveysasteilla on suht tärkeä.

  VastaaPoista
 5. Mukavia suunnitelmia ja parvekkeesihan näyttää nyt jo hyvältä :) Peitosta tulee taatusti upea!

  VastaaPoista
 6. Suunniltelmasi kuulostavat todella kauniilta, suorastaan täydellisiltä.
  Osaan jo mielessäni kuvietlla paikan :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!