perjantai 16. huhtikuuta 2010

Yhtäkkiä...

...alkoi ihan hirveästi itkettämään. En muista koska olen viimeksi itkenyt ihan kunnolla?! Itketti monet vanhat asiat ja surut, hankaluudet, joita en ilmeisesti aikanaan ole riittävästi kyynelehtinyt. Onneksi pukkasi itkut nyt. Saan olla omassa rauhassa hetken aikaa. Samalla alkoi huolettaa...miten töiden kanssa käy, jaksanko sittenkään enää opiskella vaikka pitäis, löytyykö rahaa laskuun, entä jos en selviäkään yksin pikkuisen kanssa....??? En pidä riittävän hyvää huolta itsestäni, en pysähdy juuri koskaan tunnustelemaan kuinka voin ja miten jaksan. Pitäsköhän hiljentää vauhtia?
***
Sain koottua itseäni sen verran, että hain Postista Rouva Romulta hankkimani ihanan kehyksen. Kiitos tästä!


Nyt menen keittämään kupposen teetä ja pysähdyn miettimään...itseäni.


13 kommenttia:

 1. Jaksamista <3 Itku on välillä ihan hyvästä, puhdistaa ja helpottaa.

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Itku tekee hyvää, puhdistaa ja usein sen jälkeen kaikki näyttää paljon valoisemmalta. Vähän niinkuin: "sateen jälkeen paistaa aina aurinko".

  VastaaPoista
 3. Itku ja hetkeksi pysähtyminen kuuntelemaan itseään tekee hyvää välillä. Elämä on usein niin hektistä, että tosiaan oma vointi jää huomioimatta. Vaikka välillä tuntuu toivottamalta onneksi asioilla on tapana järjestyä..Voimia sinulle!

  VastaaPoista
 4. Helpointa on unohtaa itsensä... :(
  Välillä tulee niitä oloja,toisaalta se on hyväkin,jos ne pistävät sitten asioita uudenlaiseen tärkeysjärjestykseen,parempaan kuin aikaisemmin.
  Hyvää viikonloppua, piä huolta! :)

  VastaaPoista
 5. Voi sinua! Mulla tulee välillä kanssa noita aallonpohjia, herkkistelyjä ja mun mielestä on hyvä antaa niiden vain tulla. Itkeä, tunnustaa ja tunnistaa pelkonsa, epävarmuutensa, pohtia - sillä ne parhaiten ohi menee. Ei aina tarvitse jaksaa!
  Halaus sinulle blogiystäväiseni!

  VastaaPoista
 6. Suurkiitos kaikille lämmittävistä kommenteista! Heti tuli paljon raikkaampi olo, kun tirautteli. Oikeasti kaikki asiat ovat oikein mallillaan enkä oikein voi sanoa ettenkö jaksaisi arjessa. En tiedä mistä tuollainen "pohja" tuli?!

  Ihana viikonloppu edessä! Oikeasti!

  VastaaPoista
 7. Välillä on ihan hyvä pysähtyä miettimään asioita ja laittamaan ne tärkeysjärjestykseen. Sitten on kaikki paljon selkeämpää! Tsemppiä sulle, nauti tulevasta ihanasta viikonlopusta!

  VastaaPoista
 8. Tiedän tuon tunteen! Hyvä että itketti! Joskus on vaan paha olo eikä itkua tule vaikka haluaisi. Noita samoja murheita on mielessäni myös. Eikä sille voi mitään että huolehtii huomisesta vaikkei olisi asiat niin kovin huonostikaan. Minusta on koko kevään tuntunut siltä että kohta pimahdan, en voi enempää jaksaa. Sitten tulee mieleeni grönlantilainen sananlasku: “Kun olet kulkenut niin pitkän matkan, ettet jaksa enää yhtään askelta, olet kulkenut vasta puolet matkasta, jonka jaksat kulkea.” Minua se vahvistaa, toivottavasti sinuakin!

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti itkut vähän selvittivät asioita, usein ne onneksi tekevät niin. Tulevaisuus on välillä pelottava, mutta rohkeasti on eteenpäin mentävä ja uskottava, että asiat aina järjestyvät. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Voimia sinulle! Itku tekee välillä hyvää:-)
  Mukavaa lauantaita ja usko..... kyllä kaikki järjestyy!

  VastaaPoista
 11. Jaksamista toivottelen minäkin!

  VastaaPoista
 12. Itkeminen puhdistaa tehokkaasti sisuskaluja. Välillä on hyvä oikein kunnolla vollottaa!! :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!