torstai 27. toukokuuta 2010

Sininen

Onneksi tämä viikko on jo voiton puolella!! Olen käynyt kaksissa pääsykokeissa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto), tehnyt hiukan pidempää työpäivää ja sairastunut vyöruusuun. Ihan uskomaton tuuri, mutta vyöruusuhan tulee kai stressin kylkiäisenä.

***
Tänään olin jo aamulla päättänyt palkita itseni, kunha pääsen pääsykokeista hengissä pois. Ja shoppailemallahan se onnistuu parhaiten. Ostin tuollaiset sinipilkulliset mukit. Jos jollain on 4 tuollaista Hemtexin sinistä valkopilkullista kuppia myynnissä niin olen halukas ostamaan.

Tykkään näistä englantilaisista porsliinilautasista ja haluaisin niitä lisää, erilaisia. Kirpputorilta nämä on, usein vaan myynnissä olevista on jo lasitus pilalla tai joku palanen irronnut.

Hemtexiltä ostin uuden vahaliinan ruokapöydän päälle. Samaa sarjaa oli tyynyjä, kahvikuppeja ja keittiöpyyhkeitä. Nämä uudet keittiöpyyhkeet ovat molemmat Hemtexiltä.

Lasitetulla terassillani oli yksi lasi unohtunut raolleen ja joku säikähtänyt lintu oli p***konut ympäriinsä sinne eksyttyään. Onneksi ei ollut olohuoneeseen vievä ovi auki, ettei lentänyt ihan sisälle asti. Terassin tekstiilit meni vaihtoon...

Tuo sinikukallinen liina on mielestäni tosi kaunis. Laventeli on alkanut tekemään uusi versoja terassille päästyään.


N. 10 vuotta sitten mulla oli tosi paljon sinistä kotona, oikeastaan sisustuksen pääväri oli sininen. Sitten tuli totaalinen kyllästyminen ja ihan kaikki sininen sai lähteä. Nyt laitan sinistä hiukan maltillisemmin. Valkoisessa kodissa on se hyvä puoli, että yksinkertaisia tekstiilejä vaihtamalla saa helposti luotua uutta tunnelmaa ja värimaailmoja ilman suurta budjettia.
Punnerran vielä huomisen päivän ja aion rentoutua viikonloppuna, herkutellen ja pötkötellen. On ollut sen verran rankka viikko!!

8 kommenttia:

  1. No voi, mikä tuuri sinulla :( Otahan nyt loppuviikko sitten rennosti!

    Minullakin oli kymmenisen vuotta sitten kaikki oikeastaan sinistä, mutta jotenkin siihen pikkuhiljaa kyllästyi. Toki sitä on vieläkin, kun ei ihan kaikkea kuitenkaan voinut vaihtoon laittaa ja tykkään siitä kyllä jossain määrin edelleenkin, kunhan joukossa on myös valkoista ja pastelleja :) Pitkään oli kyllä välissä aikaa, etten halunnut ostaa mitään sinistä, mutta nyt tänä keväänä olen taas ihastunut vaaleansiniseen!

    VastaaPoista
  2. Kauniita sinikukkaisia liinoja ja vahakangas:)
    Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Tiedätkö, mulla on ollut kanssa juuri kymmenisen vuotta sitten sininen kausi, nyt on ollut sitten kausia täysin ilman sinistä, kunnes taas tänä keväänä sininen alkoi silmää miellyttää.
    Ihania hankintoja olet tehnyt, kummasti se shoppailu piristää :o)
    Rennompaa viikonloppua!
    -kisu-

    VastaaPoista
  4. Ootpa ollut sinäkin ahkera! :)

    Sulla on selvästi sininen kausi, tuleekohan mullekin joskus..? Nuo pilkkukupit on kyllä ihanat!! :)

    Muistahan rentoutua-vaikka shoppaamallakin sitten sunnuntaina Nurmijärvellä ;)

    VastaaPoista
  5. Hui mikä viikko sinulla! Toivottavasti helpottuu, ja tuo lintukin vielä... minä olisin kyllä polttanut päreet, mikään ei ole niin inhottavaa kuin eläinten jätökset väärissä paikoissa! Nuo Hemtexin vahakankaat on tosi ihania ja keittiöpyyhkeet!! Minäkin tykkään jonkin verran keräillä englantilaisia käsinmaalattuja astioita. Sininen on minullekin väri, jota en joko käytä yhtään tai yhtäkkiä vähän tykkäänkin ja varsinkin vaaleansinisestä ja ihan tummansinisestä. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!!

    VastaaPoista
  6. Hei!

    Sinulla onkin ollut kova viikko! Nyt lepäilet ja keräät voimia:) Minua on vaivannut ihan mahdoton nuha ja se on väsyttänyt ihan kamalast! Siksi tänään kans ajattelin, että onneksi on jo perjantai;)

    Vaaleassa kodissa on helppo vaihdella ilmettä ihan tyynyillä, verhoilla ja pöytäliinoilla:) Ihanat ostokset olet tehnyt!

    Nyt toivotan sinulle oikein rentouttavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  7. Suuret kiitokset aivan ihanista kommenteistanne! Tänään heitin aivot narikkaan heti kotiin päästyäni. Mikä ihana tunne!!!

    Aamulla tosissaan huomasin rankan viikon SALDON. En koskaan, milloinkaan nuku pommiin, paitsi tänä aamuna...Kellon piti herättää 6.15, mutta olin ohjelmoinut herätyksen alkavaksi 16.15. Onneksi en nukkunut ihan koko päivää =D

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!