torstai 20. toukokuuta 2010

Rakkaus

Löysin eilen kirpputorilta 2 matalaa Rakkausmuumi-lautasta. Niiden valmistus lopetettiin joskus pari-kolme vuotta sitten, mutta nyt niitä taas saa lähes mistä vain. Kirppiksellä nämä vaan oli paljon edullisempia. Ja ostamani lautaset olivat ihan priimakunnossa.

Päätin joskus Siirin syntymän jälkeen, että kerään tällaista astiastoa hänelle. Sitten noiden lautasten valmistus lopetettiin ja keräilyinnostus lopahti siinä samala. Olin juuri saanut ostettua yhden lautasen. Nyt lähti innostus taas käyntiin ja aion täydentää astiaston, mahdollisimman pian, etten kohta huomaa, että kaiken valmistus lopetetaan.

Ostan jokaista kuusi kappaletta ja ainoastaan tätä Rakkausmuumia. Tämä on niin herttaista. Vinkkinä tutuille...Siirillä on heinäkuussa 5-vee synttärit =D

7 kommenttia:

 1. Onpa kiva idea. Varmasti tyttö iloitsee astioista kasvaessaan ja toki jo hetikin. Katselin noita juuri Sokoksella.

  VastaaPoista
 2. Suloiset muumit.
  Mukavaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Aika hyvä löytö jos niitä löytyy kirpparilta :)

  VastaaPoista
 4. Nuo muumiastiat onkin Ihania. Kiitos vinkistä muuten.

  VastaaPoista
 5. Ihanat rakkaus Muumi astiat! Meilläkin on monta Muumi astiaa, mutta näitä ei.
  Minulla on sinulle yllätys blogissani! :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin aloin aikoinaan kerätä esikoiselle astiasarjaa, joka sittemmin lopetettiin. Sitä en ole onnistunut löytämään :(

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Meillä olsi yksi ylimääräinen rakakus muumi muki. Olen mittinyt minne sen laitan .. Haluatko että lähetän sen ninulle postissa ja samalla voit lähettää minulle jotakin sisutus yms tavaraa, mikä on jäänyt itsellesi tarpeettomaksi :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!