tiistai 18. toukokuuta 2010

Tuomi ja muita valkoisia kukkia

Tämä on maailman parasta aikaa!! Rakastan tuomen kukintojen huumaavaa tuoksua. Yllätys oli melkoinen, kun huomasin tänään tuomen kukkivan.

Vielä muutama valkovuokkokin jaksaa kukkia!

Tämä on vaan joku valkoinen pensas, jonka näin tänään iltaulkoilulla. Hassua, että nyt kukkii kaikki valkoiset kasvit. Eikös kohta ole kieloaika?


Tämmöistä tänään. Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Minä kanssa niin tykkään tästä ajasta, kaikki vihreä tuolla ulkona on vielä jotenkin niin kirkasta ja kaunista ja tuomen tuoksu on huumaavaa! Ajellessani töistä kotiin huomasin kanssa tuomien kukkivan, mutta en ehtinyt lähteä tänään niitä nuuhkimaan, huomenna sitten :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa aikaa ja kuin kulman takaa on kukat ilmestyneet, minäkin huomasin sen tänään. Ja touksun voin minäkin kuvitella tänne asti :) Ihanaa alkavaa kesää :)

  VastaaPoista
 3. Nyt iski kainuulainen katteus, meillä ei ihan vielä tuomet kuki... vähitellen alkaa maa vihertää ja koivun lehdet on jo puhjenneet mutta ei vielä mikään kuki...

  Ihanaa kesän alkua sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 4. Ihanat tuomet ja tuoksut!Tulee mummun piha mieleen lapsuudessa,kun piha oli sireenien ympäröimä!Sen tuoksun muistan ikuisesti.
  Täällä päin ei vielä tuomi kuki.Valkovuokot ovat olleet kukassa noin viikon:)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia:-)
  Mukavaa viikkoa sinullekin ja aurinkoa päiviisi<3

  VastaaPoista
 6. On tämä minustakin ihanaa aikaa, tykkään kyllä kaikista vuoden ajoista. minusta on ihanaa kun täällä on kunnon vuodenajat, nautin täysillä, olisi minusta kurjaa, jos sama vuoden aika olisi koko vuoden.

  Ihanaa kesää Hannille"

  VastaaPoista
 7. Kyllä luonto on nyt puhjennut ainakin etelässä kukkaan ja tosiaan varsinkin valkoista kukintaa näkyy joka puolella! :)
  Mukavaa viikon jatkoa!!

  VastaaPoista
 8. Tuomen kukkiessa kuulema pitäisi perut istuttaa. Meillä pihassa ensimäiset kielot availevat nuppujaan!

  VastaaPoista
 9. Huomasin kans Tuomen kukkivan, kun ulkona tuoksui niin hyvälle. On tää ihanaa aikaa!
  Aurinkoista viikon jatkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 10. Todella,kohta on kielojen aika! Odotan niiden kukintaa kuin kuuta nousevaa, nimittäin pihassamme on ihan älyttömän suuri alue kieloja täynnä, samoin takapihan rinteessä ja viereinen metsä on niitä pullollaan!!! :)
  Tuomet on mahtavassa kukassa ja tuoksu sen mukainen..Nuuh nuuh!! :D
  Kiitos viimeisestä ja hauskaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!