keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Puhdasta

PUHDAS on yksi hienoimmista sanoista =D Tykkään laittaa puhdasta ja siitä tulikin mieleeni, etten ole koskaan raottanut meidän puhtaanapitolaitosta eli saunaa. Tämä alakuvassa näkyvä TOWELS-naulakko on kirppislöytö ainakin 100 vuoden takaa ja se on edelleen asentamatta :/
Nyt mennään edellisen asukkaan laittamilla muovisilla (tosin metallin värisillä) pyyhekoukuilla. Yök, mutta poraamiseen ryhtyminen on varsin vaativaa hommaa...

Pesuainaputelit ovat sulassa sovussa tuollaisessa potassa, jonka ostin viime kesänä Kauhavan Halpa-Hallista.
Saunakin huushollista löytyy. Se on minimikäytöllä, en vain osaa sanoa miksi. Lauteilla on joskus teininä kirjailemani laudeliina H-kirjaimella. Le Bain-soikoissa on saunoessa löylyvedet ja voihan siinä samalla itseäänkin vilvoittaa viileällä vedellä. Löylyvettä heitetään emalimukeilla. Perinteistä löylykiulua ja kauhaa meillä ei ole eikä tule.

Tykkään kaikenlaisista pesusienistä ja tänään ostin tuollaisen bambusienen. En ole ennen kokeillut.


Ihanat tuoksuvat saippuat ovat myös mieleeni. Tänään pohdin hohkakiven ostamista, mutta jätin kuitenkin vielä hyllyyn. Mietin, että onko sellaisella järkevää hioa kuivia kantapäitä vai tuleeko siitä vaan suurempi vahinko?


Lomalla on ihan hirmuisesti hommaa, kaikkea kivaa! Ollaan käyty Linnanmäellä ja eilen oltiin Muorin kanssa GANTin myyntikonttorilla vähän ostoksilla. Ensi kesän vaatteita. Huomenna kutsuu Helsinki Fashion House ja sunnuntaina Cupcake. En malta odottaa. Tänään on ollut LAPSEN EHDOILLA-PÄIVÄ. Aamusta kurvattiin leikkipuistoon Tikkurilaan ja oltiin siellä melkein 3 tuntia. Leikkiä, jäätelöä, mansikoita, kirsikoita, herneitä...ja Tarjoustalosta Siiri halusi Barbie ja 3 muskettisoturia DVD:n. Nyt alkaa aurinko jo kihelmöidä iholla. Liika on liikaa. Seuraavaksi alkaa pikkuisen kynsien lakkaus.
***
En ole unohtanut lamppupostauksen arvontaa... Vielä on vain mietinnässä arvontavoitto. Lampunvarjostinkin on edelleen hakusessa. Vaikea tehtävä!

2 kommenttia:

  1. Ihana on sauna:-) Pesuvadit todella kauniita. Eipä minullakaan tule kovin paljoa saunassa käytyä;-))
    Oikein mukavaa keskiviikko iltaa<3

    VastaaPoista
  2. Ihanaaa sauna ja nuo vadit!! todella kaunista! kyllä on niin kutsuva sauna!!

    Oikein mukavaa heinäkuun alkua!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!