perjantai 25. kesäkuuta 2010

Teen ystävä

Vaihdoin kahvin teehen tasan puoli vuotta sitten. Olen löytänyt aivan ihania uusia makuelämyksiä enkä enää tule sortumaan kahviin. Kahvi maistuu mielestäni aina samalle, tee sen sijaan maistuu joka kerta erilaiselta ja teelaatuja on kymmeniä erilaisia.
***
Tämä aiheeseen sopiva TEE-purkki löytyi Keravan FIDA-kirppikseltä alkuviikosta. Siellä on nyt suklaateetä säilöttynä.

Isosta mukista juon herkkujuomia. Pussiteestä yksi suosikkini on tämä African Rooibos.

Tämä teepussilokerikko taasen löytyi Viirin kirppikseltä Klaukkalasta. Nyt täytyy käydä hamstraamassa ihania pussiteelaatuja, kun on missä säilöä.

Kävimme hiljattain työporukalla syömässä nepalilaisessa ravintolassa. Ruoka oli huisin hyvää ja jälkiruoaksi sai kahvin tai teen. Siellä oli tarjolla inkivääriteetä, mikä maistui maidon kanssa aivan ihanalle. Se täytyy kuulemma juoda maidon kanssa ja laittaa sokeriakin joukkoon, mutta minä en tykkää sokerista teessä vaikka muuten olenkin sokerin suurkuluttaja =D
***
Näiden pikkuisten kukkien myötä toivotan Riemukasta Juhannusta kaikille!! Tuo ihastuttava purkki on Sia:n mallistoa. Samaa sarjaa on myös teemukeina ja niissä on erilaisia tekstejä. Saisinpa ne teemukitkin!
Ps. Laitoin pitkästä aikaa Huuto.netiin myyntiin jotain pientä kodin piristykseksi. Löytyvät nimimerkillä ThelmanKammari.

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo Sian purkki.
  Itsekin luuttuan viirillä vakituiseen, en enää niin paljon kun silloin melkis naapurissa asuessa. Nyt on kuitenkin ihan ajomatkan päässä, ei enää kipasta pikaseen;)

  VastaaPoista
 2. Minäkin join 8 vuotta pelkkää tettä, nyt kylläkin olen enempi kahvin juoja;-))
  Oikein hyvää juhannusta<3

  VastaaPoista
 3. Todella ihana on tuo Sian purkki.
  Mä olin ennen teen juoja, mut nykyisin pääsääntöisesti vain kahvittelen.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 4. Todella ihana on tuo Sian purkki.
  Mä olin ennen teen juoja, mut nykyisin pääsääntöisesti vain kahvittelen.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 5. Miten minä en tykkää teestä ollenkaan, olen monesti yrittänyt ja monia makuja, mutta kun ei nappaa ollenkaan. Kahviin aina olen siirtynyt takaisin.

  Kokeilin jopa sitä että keitin oikeaa teeta,siis niistä teepuruista, niitähän on kanssa vaikka mitä makuja.

  VastaaPoista
 6. Teeihminen täälläkin! Samankaltaisen "lokerikon" omistan minäkin ja on ihanaa valita sinne erilaisia teelaatuja, jokaiseen mielentilaan omansa...lisäksi se on kaunis!!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!