sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Joku juttu

Tässä kirjoituksessa ei ole päätä eikä häntää. Oikeasti pitäisi olla jo nukkumassa. Työkaaos odottaa huomenna. Töihin paluu lomalta ei ollut mieluinen. Katselen mielelläni kuvia lomalta. Tässä on uusin lamppuni. Lampun jalka on kirppikseltä 5 euroa, varjostin viime kesän ostos Juustoportin Pentikin alesta. Varjostin on odottanut jalkaa vuoden kaapin perukoilla. En tiedä kuinka kauan jalka on odottanut varjostinta =D Nyt pari on yhdessä.


Valkoinen jakkara on Kauhavan kirppikseltä. Joku oli sellaisen ystävällisesti nikkaroinut ja laittanut myyntiin minua varten. Metallinen sabluuna on Tiian Verannasta.


Nyt jo haikein mielin ajattelen kesälomareissuamme halki Suomen suven. Startti oli Vantaalta. Pysähdyin ensin Lempäälän Ideaparkissa, sitten vietimme päivän Tampereella. Käväisin Amurin kirppiksellä. Se oli aikamoinen kokemus!! En ostanut mitään. Tampereen ihania sisustusliikeitä kolusimme (Villa Harmonie, My Country Home ja Kantriina). Radiokirppis ehti mennä kiinni.

***

Sitten suuntasimme Orivedelle ja yövyimme ihanalla Mattilan tilalla. Seuraavana päivänä Jämsään ja tietenkin Witikkalan kartanoon. Paikka ei jättänyt kylmäksi!! Pari tuntia vierähti hetkessä. Maailman ihanin paikka! Jämsästä Vaajakoskelle Puttipajalle ja sitten Jyväskylään kangasostoksille ja Puuppolaan yökylään. Seuraavana päivänä Puuppolasta kohti Pohjanmaan lakeuksia ja Kauhavaa. Matkalla pysähdyimme Kyyjärvellä ja olihan sielläkin sisustusliike Rustiikki. Mukaan lähti pitsipeitto ja pieni valkoinen lasikaappi.

***

Kauhavalla uintia, synttäreitä, ostoksia ja sukulaisia. Kotimatkalla pysähdys Juustoporttiin ja sitten LA-kirppikselle. Myös Pinsiön Vanhassa Pehtoorissa oli tietenkin pysähdyttävä. Loppumatkasta alkoi olla auto jo niin täynnä ostoksia, että ei auttanut muu kuin kaasutella mahdollisimman kovaa kotiin.

***
Lähes viikko ilman ompelukonetta tarkoitti minulle sitä, että kotiin päästyäni olen ollutkin koneessa kiinni. Tämän tilkkupeiton sain valmiiksi. Tikkasin kuvio-ompeleella ja sitten vielä ompelin nappeja saumoihin tasaisin väliajoin. Pysyy kerrokset hyvin yhdessä. Tämä on muuten sopivan kokoinen Ikean Minnen -sänkyyn vaikka päiväpeitoksi.

Nyt onkin sitten uusia peittoja tulossa. Niin kovasti innostuin. Ja koska ostin matkalta paljon uusia kankaita, on niillekin annettava uusi elämä.


ThelmanPutiikin puolella on viime viikon ompeluksia esillä enemmänkin. Oikeita herkkuja!
Nyt on pakko mennä lepäämään, että jaksaa huomisia koetuksia leipätyössä. Palaan asiaan =D
***

10 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihanan kuuloinen loma! Mä löysin kans reissusta tuon ihanan kirjain sabluunan..odotan innolla et pääsen testailemaan :) Ihania löytöjä olet tehnyt!Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi mikä ihana lomakierros!!
    Koetahan jaksella töissä, itsellä vielä viikko lomaa,ensimmäinen viikko kun menikin stressatessa,joten olo ei ole kovin levännyt.. :/

    Mutta tyhjää parempi tämäkin viikko vielä!

    Ihania nuo sun kakkuompelukset ym.. Nam! :b

    VastaaPoista
  3. Ihana lamppu ja varjostin. Reissunne kuulostaa ihan unelmalomalta, mitä sitä nainen muuta voisikaan toivoa :)
    Tuollaisen reissun haluaisin minäkin vielä joskus toteuttaa, kierää ihania kauppoja ja kauniita paikkoja.
    Työiloa!

    VastaaPoista
  4. Voi, mulla on niiiiiin ikävä Jämsää ja kaikkia huippu shoppailupaikkoja siinä ympäristössä.
    Viimeiset 5 kesää on luututtu siellä jossain vaiheessa, nyt jäi sekin väliin=(
    Mutta, iloinen olen teidän onnekkaiden puolesta=)
    Tervetuloa arkeen.
    Peitto on ihana<3

    VastaaPoista
  5. Ihana reissu varmasti. Taas löytyi yksi blogilainen joka on ollut ihan tässä kulmilla lomallaan...( Asutaan 200m päässä 3 tiestä)

    VastaaPoista
  6. Mieletön lomamatka! Haaveilen myös pääsystä tuonne Jämsään, mutta taitaa tältä kesää jäädä :(
    Ihana peitto! Ihana blogi!!! Kliks lukijaksi.

    VastaaPoista
  7. Ihana loma teillä.
    Wau, mikä peitto.
    Mukavan helteistä viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Lomareissunne kuulostaa ihanalta! Ja kivoja hankintoja olet tehnyt.

    Toivottavasti loman jälkeinen arki on käynnistynyt leppoisasti (sitä se ei useinkaan töissä kyllä ole...)
    -kisu-

    VastaaPoista
  9. Uusi lukija moikkaamassa!!
    Ottepas te reissannu!!
    Ihana tuo tilkkupeitto!!

    VastaaPoista
  10. Loppu hyvin, kaikki hyvin - lampunjalka sai varjostimensa ja varjostin lampunjalkansa. Hieno, ja tuo tilkkupeitto on kyllä syötävän suloinen.

    Kommenttisi Amurin kirppisestä pisti hymyilyttämään. Amurin kirppis on kyllä ehdottomasti kirpputorien aatelia. ;) Jotakin, jota ei voi sanoin kuvailla, se täytyy jokaisen päästä itse kokemaan.

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!