torstai 29. heinäkuuta 2010

Pala kakkua...

Siirin kunniaksi. 5 vuotta sitten illalla puoli yhdeksän aikaan sain tämän pikkutoukan syliini. Siiri itse totesi tänään olleensa toukka, kun "muistelimme" ensimmäisiä yhteisiä hetkiä. Hassu tyttö. Tässä toukka on nyt hiukan isompana.
Tässä kuvassa tänään aamulla päiväkotiin lähdössä. Päiväkotikavereille Siiri tarjosi keksiä ja oli puolestaan saanut kaksi ihanaa korttia muistoksi.

Iltapäivällä yllätin Siirin Merenneitobarbiella, jota Siiri on toivonut jo jonkun aikaa itselleen. Lisäksi söimme palat prinsessakakkua. Tosin Siirille ei tämä kakku maistunut.

Sunnuntaina on sitten synttärikemut kavereille ja sukulaisille. Kiva siivoilla näillä helteillä. Uskomatonta, että helle-ennätyskin meni rikki tänään. Töissäkin olen pannut merkille, että ihmiset ovat menneet ihan sekaisin näissä lämpötiloissa. Hulinaa koko ajan.

8 kommenttia:

 1. Eipä voisi tyttö enää enempää äitinsä näköinen olla :)
  PAAALJon Onnea Siiri-neidille!

  VastaaPoista
 2. Ihana päivä siirillä.Ja sunnuntaina kemut jatkuu.Onnea vaan paljon Siirille!Kyllä vaan kuvista huomaa,kun ikää tulee lisää.Aika menee niin nopsaan.
  Mukavaa juhlien valmisteluja,helteistä huolimatta:)

  VastaaPoista
 3. Onnea Siiri! :)

  Muistan kuin eilisen, kun oma ensimmäinen "toukka" laskettiin mahan päälle... Ja kohta siitä on kulunut 15v. :) Niin se aika menee, välillä ihan huomaamatta.

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea Siirille :)!

  VastaaPoista
 5. Onnea päivänsankarille!
  Kuinka se aika kuluukin niin nopsaan, lapsien syntymäpäivät saavat siihen aina erityisesti havahtumaan.
  Mukavaa juhlaviikonloppua!
  -kisu-

  VastaaPoista
 6. Onnea Siirille!! Siiri on yhtä hurmaava kuten aina !!

  Varmasti tulee ihanat juhlat!!

  VastaaPoista
 7. Onnea suloiselle Siirille :)
  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!