sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kuulumiset

Mitäköhän olen mennyt tekemään? Torstaina alkoi koulu. Helppo osuus on istua koulussa ja kuunnella lehtoreita ja muita asiantuntijoita. Vaikea osuus alkaa koulusta päästyä. Lähdekirjallisuuden hankintaa, pohdintoja ja taas pohdintoja, muistiinpanoja omista pohdinnoista, oppimispäiväkirjaa, 10 sivun esseitä, miettimistä, että mitenkäs ne lähdeviitteet taas merkattiinkaan tekstiin ja lähdeluetteloon, HOPSia, tutkimussuunnitelman miettimistä ja kirjaamista... Töissäkin pitäis käydä ja lapsi ja kotikin hoitaa... mutta, mutta.. tämä avaa uusia ovia, uusia linkkejä ja tuttavuuksia, parempia työmahdollisuuksia asiantuntija- jopa johtamistehtävissä. Loppujen lopuksi aika lyhyt siivu elämässäni, nämä jatko-opinnot. Ekojen päivien jälkeen on ollu aika sekavat tunteet.

***
Opiskelujen jälkeen olen rentoutunut viikonloppuna ommellen. Joku ilta viikolla ennen nukahtamista pomppasi päähäni idea tällaisesta pitsityynystä. Aamutuimaan sitä aloittelin ja nyt illalla viimeistelin.

Valokuvaaminen on taas haastavampaa, kun valon määrä on vähentynyt. Kameran eri asetuksilla saa kyllä ihan erilaista jälkeä aikaan. En tiedä millainen asetus oli paras. Ala olevista kuvista huomaa selvän eron.


Vanhoista pikkukehyksistä tein tällaisen avaintaulun. Vähän on vinksin vonksin, mutta ainakin huomaa, että on käsin väkerretty. Laitoin Loviisasta ostamani kaksi pikkuruista avainta koristeeksi. Taulun pohja on rouheaa pellavakangasta.


Tämmöistä täällä päällimmäisenä. Uusi viikko ja uudet kujeet =D
***
Otin kokonaan sen kävijälaskurin pois, kun rupesi ryttyilemään, enkä löytänyt uutta laskuria tilalle. Eikä sitä ollut mitään mieltä asentaa uusiksi, kun olisi alkanut alusta. Reilun kahden vuoden laskennat menivät taivaan tuuliin, joten ihan sama. Ollaan ilman.

8 kommenttia:

 1. Harmi tuon laskurin kanssa :( Musta tuntuu, että tämä blogger tökkii aikas paljon nyt kun itekkin on siihen siirtynyt. Ihania ompeluksia. Tsemppiä kovasti opintoihin!

  VastaaPoista
 2. Onnea opintoihin! Kyl se siitä suttaantuu, kun muistat olla itsellesi armollinen. Ihan kaikkea ei tarvitse eikä pidä ehtiä.

  Olipa kaunis tyyny idea!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit tyyny ja taulu!

  Onnea opintoihin! Kyllä ne varmasti alun jälkeen sulautuvat hyvin elämänrytmiin.

  VastaaPoista
 4. Jaksamista opintojen alkuun, kyllä se siitä uomansa löytää:) Tyyny on kaunis!

  VastaaPoista
 5. Ihania pitsi töitä.
  Tsemppiä alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tyyny. Kuvaaminen pimeässä onkin todellista taidetta, valtava ero on tosiaankin eri säädöillä. Toivoisinpa pääseväni valokuvauskurssille saamaan oppia hämärässä kuvaamiseen, salama on sisällä käytettynä melko kamala.
  Ihanaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 7. Onnea & intoa opiskeluihisi!

  Kauniin tyynyn olet tehnyt <3

  Minä poistin kans aiemman laskurin kun alkoi uudestaan nollasta, mutta pax.com/free counterista sain laskurin, jonka laskurin sai aloittaa haluamastaan kohdasta, eli vanhat lukemat pohjalle. :)

  Mukavaa syksyistä viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!